Bar: Počeli pripremni radovi za asfaltiranje ulice u naselju Bjeliši

"U decembru počinju radovi na sanaciji i adaptaciji putnih pravaca određenih kao prioriteti MZ, za šta je opštinskim Budžetom za ovu godinu opredijeljeno 100.000 eura", zaključuje se u saopštenju barskog DPS.
51 pregleda 1 komentar(a)
Bar radovi, Foto: DPS Bar
Bar radovi, Foto: DPS Bar
Ažurirano: 08.11.2017. 10:39h

Iz OO DPS Bar saopštili su medijima da su počeli pripremni radovi za asfaltiranje ulice Stara pruga u naselju Bjeliši, koji će sa tamponiranjem biti završeni u narednih sedam dana. Potom slijedi asfaltriranje u dužini od 800m “i punoj širini u dva sloja, gdje će osnovni sloj biti debljine šest, a završni četiri cm”.

"Ovu investiciju od 103.000 eura izvodi „Jedinstvo“ iz Sevojna. Na ovoj trasi puta ranije su postavljene vodovodne cijevi, završena je izgradnja kanalizacionog kolektora i rekonstruisano oko 300 metara vodovodne mreže. Ukupna vrijednost radova na kanalizacionoj mreži je preko 380.000 eura, a izvođač je takođe „Jedinstvo“. Završetkom ovih radova u naredne dvije nedjelje, Mjesna zajednica Bar IV dobiće novu i modernu saobraćajnicu koja je bila imperativ stanovnicima ovog dijela grada", navodi iz Službe za informisanje OO DPS Bar.

U istom saopštenju se dodaje da je širom opštine u toku “realizacija velikih infrastrukturnih projekata” koji se izvode fazno, te da je u Mjesnu zajednicu Bar IV uloženo 60.000 eura za sanaciju i adaptaciju putnih pravaca.

"U decembru počinju radovi na sanaciji i adaptaciji putnih pravaca određenih kao prioriteti MZ, za šta je opštinskim Budžetom za ovu godinu opredijeljeno 100.000 eura. Sve planirane aktivnosti u MZ Bar IV biće finansirane po prioritetima, a planirano je da se sukcesivno ulaže po 100.000 eura godišnje do 2019", zaključuje se u saopštenju barskog DPS.

Bonus video: