Članovi nekadašnjeg NKT: Potrešeni smo zbog tragičnog odlaska Luke Bulatovića

"Lukini stručni kapaciteti, profesinalizam, radni elan i energija bili su od neizmjerne važnosti za naš zajednički rad u tom teškom vremenu", navodi se u saopštenju Nacionalnog koordinacionog tijela za zarazne bolesti u mandatu 41. Vlade

19227 pregleda 20 reakcija 5 komentar(a)
Luka Bulatović, Foto: Gov.me
Luka Bulatović, Foto: Gov.me

Članovi Nacionalnog koordinacionog tijela za zarazne bolesti u mandatu 41. Vlade Crne Gore saopštili su da su potrešeni i žalosni zbog tragičnog odlaska Luke Bulatovića.

"U vrijeme najteže borbe naše zemlje protiv pandemije koronavirusa Luka je kao član Nacionalnog koordinacionog tijela za zarazne bolesti ne štedeći sebe, dao nemjerljiv doprinos uspješnom suočavanju Crne Gore sa najvećom zdravstvenom krizom. Lukini stručni kapaciteti, profesinalizam, radni elan i energija bili su od neizmjerne važnosti za naš zajednički rad u tom teškom vremenu. Pamtićemo Luku Bulatovića kao prijatelja koji je sve osvajao znanjem, racionalnošću, poštenjem i iznad svega posvećenošću Crnoj Gori", navodi se u saopštenju članova Nacionalnog koordinacionog tijela za zarazne bolesti u mandatu 41. Vlade.

Predsjednik te Vlade je bio Duško Marković.

Bivši funkcioner Agencije za nacionalnu bezbjednost (ANB) Luka Bulatović pronađen je mrtav u jednom stanu, u podgoričkom naselju Momišići.

Povezani članci

15. Oktobar 2021.

Luka Bulatović pronađen mrtav, SDT rukovodi predmetom

Bonus video: