Carević uručio specijalizovano vozilo Dnevnom centru

Vozilo je opremljeno po najvećim standardima koji garantuju sigurnost korisnika na putu do ustanove i njihovim domova. Opština Budva je osim nabavke vozila preuzela i obavezu registracije i održavanja kako bi se smanjili troškove ustanove

2803 pregleda 2 komentar(a)
Foto: Privatna arhiva
Foto: Privatna arhiva

Predsjednik Opštine Budva Marko Carević povodom Dana opštine 22. novembar danas je uručio specijalizovano vozilo JU Dnevni centar za djecu i omladinu sa smetnjama i teškoćama u razvoju „Biseri“.

"Ovo specijalizovano vozilo koje je obezbijedila opština umnogome će olakšati svakodnevno funkcionisanje ustanove i biti od velike pomoći korisnicima i njihovim roditeljima jer je na ovaj način obezbijeđen potpuno bezbjedan i besplatan prevoz za korisnike ustanove."

Vozilo je opremljeno po najvećim standardima koji garantuju sigurnost korisnika na putu do ustanove i njihovim domova. Opština Budva je osim nabavke vozila preuzela i obavezu registracije i održavanja kako bi se smanjili troškove ustanove.

Ovom prilikom Carević je istakao da će Opština Budva u narednoj godini krenuti sa realizacijom projekta +27 kakao bi se rad ustanove proširio i na korisnike starije od 27 godine i na taj način potvrdio da opština vodi konstantnu brigu o našim sugrađanima kojima je pomoć najpotrebnija.

Bonus video: