Topao januarski dan izmamio Podgoričane u prirodu i bašte lokala

Šef Meteo centra TV Vijesti Dušan Pavićević kazao je da se u utorak u Crnoj Gori očekuje umjereno do znatno oblačno vrijeme sa uslovima za rjeđu pojavu, uglavnom slabe kiše, u južnim i centralnim predjelima

31602 pregleda 88 reakcija 28 komentar(a)
Foto: Dušan Cicmil
Foto: Dušan Cicmil

Neradan dan, sunčano i toplo vrijeme za ovo doba godine mnogi u Podgorici su iskoristili za šetnju i uživanje u prirodi ili u nekom od gradskih lokala.

Veliki broj građana iskoristio je lijepo vrijeme da prošeta novim šetalištem uz Moraču.

Takođe, bašte mnogih lokala u centru grada su pune.

Šef Meteo centra TV Vijesti Dušan Pavićević kazao je da se danas u Crnoj Gori promjenljivo oblačno sa sunčanim intervalima sa najvišom dnevnom temperaturum do 16 stepeni.

"Za utorak u Crnoj Gori se očekuje umjereno do znatno oblačno vrijeme sa uslovima za rjeđu pojavu, uglavnom slabe kiše, u južnim i centralnim predjelima. Preovladavaće slab do umjeren, krajem dana u planinskim oblastima pojačan južni vjetar", rekao je Pavićev.

On je za utorak najavio maksimalnu dnevnu temperaturu od 4 do 16 stepeni.

"Srijeda donosi pretežno oblačno vrijeme, sa povremenom kišom i ponekim pljuskom. Intenzivnije padavije se očekuju u noći između srijede i četvrtka. U četvrtak se prestanak padavina u većem dijelu države očekuje početkom dana. Biće i nešto više sunčanih intervala", rekao je Pavićević

Bonus video: