Provedite praznike i ljeto u hedonističkom raju

Sadržaji su koncipirani tako da se gost opušta i uživa bilo da dolazi sa porodicom, prijateljima ili na romantični odmor.

22644 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Azul Beach Resort Montenegro
Foto: Azul Beach Resort Montenegro

Luksuzni kompleks Azul Beach Resort Montenegro, by Karisma, jedan od najboljih u turističkoj ponudi Crne Gore, svoje prve goste dočekuje sa najkompletnijim sadržajem do sada. Uz bogatu Ultra All Inclusive paletu, Vaše uživanje na Velikoj plaži prerašće u još jedno nezaboravno ljetovanje sa fotografijama iz bazena i baldehina, pet restorana, iz avanturističkog parka i šetnje po mekom ulcinjskom pijesku. Period Korone iskoristili su da potpuno renoviraju restoran EAT, a uz “The Knife Signature Restaurant”, garantujemo da takvu gastronomsku ponudu rijetko možete naći pored mora.

Azul Beach Resort Montenegro
foto: Azul Beach Resort Montenegro

Ostvareni hedonistički san – ukratko bi se mogao opisati prvi susret sa Azul Beach Resort Montenegro, by Karisma koji je, kao dio jedne od vodećih hotelskih grupacija – Karisma Hotels & Resorts, smješten u Ulcinju, na najdužoj i najsunčanijoj pješčanoj plaži na crnogorskom primorju.

Sadržaji su koncipirani tako da se gost opušta i uživa bilo da dolazi sa porodicom, prijateljima ili na romantični odmor. Uz moderno dizajniran ambijent, najveći broj bazena na obali, sedam barova i pet restorana okruženih borovom šumom, na Vama je samo da odaberete tip kuhinje i enterijera koji Vam odgovara. Uz bogatu vinsku kartu, ponos kuhinje su čuveni Tomahawk i Wagy A5 govedina, jedinstveni u gastronomskoj ponudi. Nećete odoljeti ni karpaću od brancina, tradicionalnim balkanskim đakonijama ili musu od pistaća. Posebno su osmislili jelovnike i animacije za djecu, kako bi svojim gostima omogućili mirno uživanje uz plamen svijeća i muzike odabranih izvođača.

Azul Beach Resort Montenegro
foto: Azul Beach Resort Montenegro

U središtu rizorta je Premium sekcija koju čine deluks apartmani, bazeni i barovi sa ekskluzivnim pristupom, personalizovanom uslugom i diskrecijom.

Provjerite zašto se gosti ponovo vraćaju u Azul Beach Resort Montenegro – iz kog god kutka svijeta da dolaze!

Za više informacija posetite www.azulbeachmontenegro.com i informišite se o svim uslugama i proljećnim ponudama.

Telefon za rezervacije i informacije: +382 20 405 881