Tužilaštvo formiralo predmet povodom postupka digitlizacije RTCG

Media centar dostavio je članovima Savjeta Radio Televizije Crne Gore i predsjedniku tog tijela Veselinu Drljeviću dopis kojim ih poziva da ispitaju primjenu ugovora u procesu digitalizacije javnog medijskog servisa i utvrde postojanje eventualne odgovornost prethodnog generalnog direktora Božidara Šundića, zbog štete nanijete RTCG u iznosu od preko 500 hiljada eura

4337 pregleda 1 komentar(a)
Zgrada RTCG, Foto: Luka Zeković
Zgrada RTCG, Foto: Luka Zeković

Osnovno državno tužilastvo formiralo je predmet povodom postupka digitalizacije Radio Televizije Crne Gore, saopšteno je iz Savjeta javnog servisa.

Savjet se oglasio povodom dopisa Media Centra u kojem se zahtijeva od Savjeta RTCG da ispita primjenu ugovora u postupku digitalizacije i da se utvrdi šteta.

"Kompletna dokumentacija sa izjavama ovlašćenih lica je u Osnovnom državnom tužilaštvu. Formiran je predmet“, navodi se u odgovoru Savjeta.

Media centar dostavio je članovima Savjeta Radio Televizije Crne Gore i predsjedniku tog tijela Veselinu Drljeviću dopis kojim ih poziva da ispitaju primjenu ugovora u procesu digitalizacije javnog medijskog servisa i utvrde postojanje eventualne odgovornost prethodnog generalnog direktora Božidara Šundića, zbog štete nanijete RTCG u iznosu od preko 500 hiljada eura.

Bonus video: