Radović: Oni koji su provokacije podsticali da imaju dovoljno hrabrosti da preuzmu odgovornost

Radović je pozvao nadležne organe da pokažu veći stepen odgovornosti prilikom obezbjeđivanja ovakvih skupova, te da preventivnim radom "koji je danas izostao", spriječe slične incidente

6818 pregleda 6 komentar(a)
Foto: Miodrag Radovic/Tviter
Foto: Miodrag Radovic/Tviter

Šef kabineta Predsjednika Crne Gore Miodrag Radović saopštio je da oštro osuđuje pokušaje provokacije i izazivanja nemira u Nikšiću.

"Dan koji svi trebamo slaviti, bez obzira na vjeru i naciju, jer smo zahvaljujući tom datumu danas slobodni u nezavisnoj i prosperitetnoj zemlji", napisao je on na svom Tviter nalogu.

Radović je pozvao nadležne organe da pokažu veći stepen odgovornosti prilikom obezbjeđivanja ovakvih skupova, te da preventivnim radom "koji je danas izostao", spriječe slične incidente.

"Nadam se da će oni koji su ovakve provokacije priželjkivali i podsticali, imati dovoljno hrabrosti i da preuzmu odgovornost za svoje postupke i prihvate zakonske posljedice", kazao je Radović.

"Građane molim da pokažemo zrelost i mudrost, da imuni na provokacije, zajedno, dostojanstveno proslavimo današnji svijetli datum crnogorske istorije", saopštio je on.

Bonus video: