Vikend u Franci počinje četvrtkom

Za sve one koji ne mogu otputovati na more i rashladiti se čitanjem dobre knjige u hladu, postoje namirnice koje mogu donijeti osvježenje

25533 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Franca
Foto: Franca

Za sve one koji ne mogu otputovati na more i rashladiti se čitanjem dobre knjige u hladu, postoje namirnice koje mogu donijeti osvježenje. Lako su dostupne i mogu se naći u gotovo svakoj kući i frižideru. Navodimo neke od namirnica koje treba, naročito ljeti, koristiti u ishrani.

Franca
foto: Franca

Dosta sirovog voća i povrće prepuno je vode i hranljivih materija, a pri tom sadrži malo kalorija. Što se tiče sadržaja vode, veća porcija grožđa će vjerovatno učiniti da se osjećate zadovoljnije.

Franca
foto: Franca

Vreli ljetni dani asociraju na hladne napitke, a najčešća je prva pomisao na pivo.

Franca
foto: Franca

Da biste organizmu podarili dovoljnu količinu kalcijuma i proteina, mliječni proizvodi treba da budu neizostavni dio vaše trpeze.

Franca
foto: Franca

Kapri je oduvijek bio jedan od onih sladoleda koji se vole, omiljen i neprevaziđen za mnoge generacije, sada ga možete kupiti po odličnoj cijeni u supermarketima Franca.

Franca
foto: Franca

Odlične cijene i top artikli su razlog da posjetite vama najbliži supermarket Franca i ostvarite uštedu za svoj kućni budzet. Dobro došli!