Opština i TO Budva odredili dodatno finansiranje kako bi se održao Sea Dance

Koordinacioni sastanak sa ciljem pripreme za još jedno izdanje međunarodnog muzičkog festivala održan je na inicijativu predsjednika Opštine Mila Božovića

11818 pregleda 8 komentar(a)
Sa sastanka, Foto: Opština Budva
Sa sastanka, Foto: Opština Budva

Opština Budva i Turistička organizacija Budve odredili su dodatno finansiranje, kako bi se i ove godine održao festival Sea Dance, saopšteno je iz te lokalne samouprave.

Koordinacioni sastanak sa ciljem pripreme za još jedno izdanje međunarodnog muzičkog festivala održan je na inicijativu predsjednika Opštine Mila Božovića.

"Opština Budva i Turistička organizacije Budve odredili su dodatno finansiranje da bi se i ove godine održao festival po kojem je Budva prepoznata u regionu i Evropi, uprkos izostanku pomoći od strane Vlade Crne Gore. Koordinacionom sastanku prisustvovale sve opštinske službe, predstavnici sekretarijata i javnih preduzeća", navodi se u saopštenju.

Naglašavaju da su dogovorene konkretne mjere da bi se obezbijedilo uspješno održavanje festivala.

"Sea Dance festival u svom osmom izdanju predstaviće neka od najuzbudljivijih svjetskih i regionalnih muzičkih zvijezda, među kojima su vodeća techno imena Nina Kraviz i Anfisa Letyago, globalni autori hitova popularne muzike Shouse i Mahmut Orhan i jedinstveni elektronski duo Mind Against. Premijerni nastup u Crnoj Gori imaće Konstrakta, nakon što je oduševila čitav svijet na Evroviziji, a potom i na Sea Staru i Exitu. Organizatori očekuju posjetu festivala od 10.000 posjetilaca dnevno", zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: