Popović: Nikšić je grad sa kojim počinje moderna crnogorska istorija

"Takvi potencijali Nikšića, i onaj ekonomski i privredni, ali i onaj ljudski i slobodarski, antifašistički, siguran su garant da će ovaj grad nastaviti da korača putem razvoja održivog napretka i poboljšanja kvaliteta života svih građana koji u njemu žive"

2155 pregleda 3 komentar(a)
Popović, Foto: Boris Pejović
Popović, Foto: Boris Pejović

Nikšić je grad sa kojim počinje moderna crnogorska istorija, grad je bio začetnik nove kulture, arhitekture, ali i industrijalizacije Crne Gore i stvaranja ozbiljne privrede sa pretpostavkom ekonomskog napretka, poručio je predsjednik Liberalne partije (LP) Andrija Popović.

Kako se navodi u saopštenju LP on je građanima i građankama Nikšića, lokalnom rukovodstvu i odbornicima, čestitao 18. septembar - Dan opštine Nikšić.

Popović je dodao da zato Nikšić i jeste simbol i današnje Crne Gore, a da takvo svoje mjesto Nikšić i njegovi ljudi duguju i svojoj slavnoj slobodarskoj tradiciji i borbi za slobodu Crne Gore u svakom vremenu.

"Takvi potencijali Nikšića, i onaj ekonomski i privredni, ali i onaj ljudski i slobodarski, antifašistički, siguran su garant da će ovaj grad nastaviti da korača putem razvoja održivog napretka i poboljšanja kvaliteta života svih građana koji u njemu žive. Liberali, kao i uvijek, na tom putu će biti podrška Nikšiću i njegovim građanima", zaključio je Popović.

Bonus video: