Ideal mediteranskog života

Novi hotel Tivat oživjeće stare, nostalgične uspomene na savremeni način i dati novu energiju i polet ovom dijelu tivatske rivijere

18498 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Hotel Tivat
Foto: Hotel Tivat

Na samoj obali mora, u tivatskom naselju Seljanovo, smjestio se Tivat Hotel & Residences. Ova lokacija nije slučajno izabrana – Tivat je odavno pozicioniran kao jedan od najpoželjnijih gradova za život. Sa međunarodnim aerodromom na samom obodu grada, i još dva u blizini, istovremeno je dobro povezan i kopnenim i vodenim putem. Stoga ne iznenađuje što mnogi investitori kao svoje buduće prebivalište, ali i kao mjesto za svoje investicione projekte, biraju upravo Tivat. Topla, mediteranska ljeta i blage zime, ostavljaju mnogo vremena za aktivan život, istraživanje bogatog kulturnog nasljeđa, morskih i podmorskih ljepota i životnog stila kakav se može naći samo na Jadranu.

Tivat Hotel & Residences označava početak novog doba za hotel Tivat, koji krasi obalu Seljanova još od sedamdesetih godina prošlog vijeka. Nova investicija predstavlja omaž ovom mjestu i simboličan nastavak turističke tradicije duge nekoliko decenija. Novi hotel Tivat oživjeće stare, nostalgične uspomene na savremeni način i dati novu energiju i polet ovom dijelu tivatske rivijere. Luksuzni kompleks sa 5 zvjezdica, ušuškan u okolno zelenilo, nudiće nezaboravne panoramske poglede sa barova i bazena smještenih na vrhu zgrade. Hotel i rezidecijalni dio prostiru se na oko 16.000 m2, a imaće 24-časovni nadzor, kao i usluge konsijerža. Bogata i raznovrsna gastronomska ponuda u kombinaciji sa prijatnim enterijerima, činiće ovaj hotel mjestom okupljanja, ne samo gostiju i rezidenata, već i lokalnog stanovništva.

Hotel Tivat
foto: Hotel Tivat

Okružen parkovima i zelenilom, Tivat Hotel & Residences savršeno se uklapa u prirodnu sredinu sa kojom čini skladnu cjelinu. Šarmantno naselje Donja Lastva sa sjeverne i moderni, užurbani Porto Montenegro sa južne strane, čine da se budući vlasnici i gosti osjećaju kao da su u centru zbivanja, istovremeno uživajući u privatnosti.

Ideal mediteranskog života, biti na svega nekoliko koraka od mora, ovdje je dobio svoju realizaciju. Buđenje uz šum talasa, prijatan morski povjetarac, umirujuće zelenilo okolnih parkova, uz besprekornu i posvećenu uslugu od 5 zvjezdica – nije teško zamisliti zašto je ovo jedan od najtraženijih projekta na Jadranu. Uskoro će kompleks dobiti i prve od oko 80 novozaposlenih, koliko će biti primljeno, što predstavlja odličan podsticaj za mlade u gradu i regionu, kao i važan doprinos lokalnoj zajednici.

Posebno je zanimljivo što projekat učestvuje u programu dodjele ekonomskog državljanstva, nudeći jedinstvenu priliku da ovaj komad jadranskog raja budući investitori mogu nazvati domom.

Tivat Hotel & Residences spaja rezidencije i luksuzne apartmana sa benefitima dobijanja crnogorskog državljanstva. Investitori koji žele da kombinuju priliku za ulaganje sa prilikom da bez vize putuju u više od 120 zemalja uključujući i Šengen zonu, što im omogućava posjedovanje crnogorskog pasoša, a da pritom uživaju na destinaciji koja tokom cijele godine nudi savršeni mediteranski lifestyle, treba da ulože €450,000 i uplate €200,000 u budžet države. Proces traje oko 3 mjeseca i uključuje ih u stabilnu zajednicu bogatu prirodnim i kulturnim dobrima.

Kombinujući elemente tradicionalnog crnogorskog kamena i drugih prirodnih tekstura, enterijeri hotela Tivat Hotel & Residences odražavaju lokalni pejzaž, stvarajući harmoniju između čistog i jednostavnog, sa luksuznom završnom obradom. Sa nijansiranim osvetljenjem, elementima bronze, drveta, mesinga i mermera, kao i obiljem zelenila, dizajn spaja prirodno i savremeno sa toplim tonovima koji oponašaju mediteranski zalazak sunca.

Kompleks će biti otvoren 365 dana, a 33 brendirane rezidencije vlasnici mogu biti spokojni da ostave u sigurnim rukama kada ih ne koriste. Sami hotel imaće 60 luksuzno opremljenih soba, koje u potpunosti odgovaraju savremenim turističkim standardima.

Dva stambena bloka dijele zajedničke sadržaje - bazen i bar na krovu, restoran, spa i fitnes centar. U kompleksu se nalazi i dječje igralište, park, kafeterija, a plaže su posebna poslastica i omiljeno ljetnje mjesto okupljanja.

Tivat je savršena destinacija tokom cijele godine za primorski način života. Grad čiji su krovovi, ulice i plaže osunčane više od 280 dana godišnje, koji nudi obilje sportskih, kulturnih i zabavnih sadržaja, i koji krasi mediteranski i kosmopolitski duh, sa ponosom će nazvati svojim novim domom stanovnici Tivat Hotel & Residences. Život na rivijeri, u samom srcu Mediterana, sa pravom se može zvati – La dolce vita.