Pjesmom za Kristijana i Radovana: Humanitarni koncert u Nikšiću 1. oktobra

U Sportskom centru nastupiće Sergej Ćetković, Bojan Marović. Zoran Kalezić, Zdravko Đuranović, Bojan Delić, Zoran Džiknić...
185 pregleda 0 komentar(a)
humanitarni koncert, Nikšić
humanitarni koncert, Nikšić
Ažurirano: 25.09.2017. 09:32h

NVO „Izvor života“, u saradnji sa Opštinom Nikšić, 1. oktobra u Sportskom centru Nikšić, sa početkom u 20 časova, organizuje humanitarni koncert pod sloganom „Pjesmom za Kristijana i Radovana“.

Cijena karte je četiri eura, a novac je namijenjen za liječenje desetogodišnjeg Kristijana Radulovića i pet godina starijeg Radovana Krivokapića, dječake iz Nikšića koji boluju od cerebralne paralize, a Radovan je još i slijep. Za njihovo liječenje u Istanbulu, gdje će im biti presađene matične ćelije, potrebno je 35.000, odnosno 44.000 eura.

Kristijan je već počeo sa terapijama, napredak se primjećuje i za njegovo liječenje nedostaje nešto preko 3.600, dok Radovanu fali blizu 38 hiljada eura. Za obojicu je otvoren broj preko Fondacije „Budi human“ (za Kristijana treba upisati 6 i poslat SMS na 14543, a za Radovana treba upisati broj 8 i poslati poruku na isti broj).

„Izvor života“ je organizovala veći broj akcija kako bi za Kristijana prikupila potrebna sredstva, a njihovom pozivu za pomoć odazvali su se mnogi pojedinci, firme i institucije.

„Kristijan je krenuo sa terapijama i srećni smo što možemo reći da ima napretka. Nastavjamo borbu jer imamo još jednog našeg borca, Radovana Krivokapića. iskreno vjerujemo da je filantropska i humana ideja i dalje živa u Nikšiću”, kazala je Konstantina Maraš.

U Sportskom centru nastupiće Sergej Ćetković, Bojan Marović. Zoran Kalezić, Zdravko Đuranović, Bojan Delić, Zoran Džiknić, Goran Stijepćević, Ismail Delija, Božo Božović, Seka Tomičić, Aleksandar Zoranić i Dejan Zeković Dj ZED.

“Vladan Vujkovič, Marija Brajković i ja uveliko smo u pripremama i moram istaći da uprkos velikom broju aktivnosti niksicki preduzetnici nam i dalje nam izlaze u susret, kao i Opština Nikšić koja je svaku našu akciju do sada podržala. U pripremi koncerta pomoć pruzila je NVO ‘Porodica’ i njihovi volonteri su nam uvijek na raspolaganju”, kazala je Maraš.

Ulaznice se mogu kupiti u kafe baru “Recesija”, na Trgu slobode, kao i na dan koncerta u Sportskom centru.

„Nek Nikšićani 1. oktobra pokažu svoju snagu i pomognu Kristijanu i Radovanu da ostvare san za bolje sjutra. Mi i nakon koncerta nastavljamo aktivnosti jer borba se ovdje ne završava”, poručila je Maraš.

Bonus video: