Zbog snijega na putu otežan saobraćaj preko Brajića

Iz Automoto saveza Crne Gore su "Vijestima" nezvanično kazali da će kontaktirati kolege iz preduzeća Crnagoraput, kako bi ekipa što prije izašla na teren sa snjegočistačem

26363 pregleda 14 komentar(a)
Foto: Privatna arhiva
Foto: Privatna arhiva

Na putu Cetinje - Budva preko Brajića saobraćaj se odvija otežano, zbog snijega na kolovozu.

Iz Automoto saveza Crne Gore su "Vijestima" nezvanično kazali da će kontaktirati kolege iz preduzeća Crnagoraput, kako bi ekipa što prije izašla na teren sa snjegočistačem.

Usljed novonastalih vremenskih prilika na više magistralnih puteva u Crnoj Gori je saobraćaj obustavljen ili preusmjeren.

Brajići snijeg put
foto: Privatna arhiva

Iz Automoto saveza su apelovali na vozače da voze oprezno u skladu sa ograničenjima brzine i uz držanje propisanog rastojanja između vozila, naglašavjući da je vidljivost mjestimično smanjena, te su skrenuli pažnju i na učestale odrone.

Magistralni putevi koji su obustavljeni za saobraćaj za sve kategorije vozila zbog sniježnih nanosa su Plužine - Šćepan Polje i Rožaje - Kula - Peć.

Zbog odrona je obustavljen saobraćaj za sve kategorije vozila na magistralnom putu Rožaje - Berane u mjestu Baza, a putnički saobraćaj se preusmjerava na lokalni put.

Bonus video: