Joković: Dan opštine Nikšić podsjeća na herojstvo i pregalaštvo Nikšićanа u borbi protiv fašizma

"Nikšić je grad koji je nekada bio poznat kao "grad piva i čelika” bogat kulturnim, obrazovnim i privrednim dostignućima, na čijim osnovama danas treba unapređivati ekonomske i društvene prilike", naveo je predsjednik SNP-a

3243 pregleda 8 komentar(a)
Joković, Foto: Boris Pejović
Joković, Foto: Boris Pejović

Predsjednik Socijalističke narodne partije (SNP) Vladimir Joković, čestitao je Dan opštine Nikšić, predsjedniku te opštine Marku Kovačeviću, predsjedniku Skupštine opštine Nikšić, Nemanji Vukoviću, kao i svim građankama i građanima tog grada.

"Sa zadovoljstvom upućujem srdačne čestitke u ime SNP-a, kao i u svoje lično ime, vama i svim građankama i građanima Nikšića, povodom Dana opštine", kazao je Joković.

Rekao je da ovaj dan podsjeća na "istinsku veličinu" Nikšića, kao i na herojstvo i pregalaštvo Nikšićanа u borbi protiv fašizma.

"Nikšić je grad koji je nekada bio poznat kao "grad piva i čelika” bogat kulturnim, obrazovnim i privrednim dostignućima, na čijim osnovama danas treba unapređivati ekonomske i društvene prilike", naveo je Joković.

Dodao je i kako je uvjeren da će ova crnogorska opština, uz priliv investicija i adekvatnu raspodjelu resursa kojima raspolaže, ostvariti značajan ekonomski i privredni napredak.

"U nadi da će Nikšić ponovo preuzeti ulogu privrednog pokretača u Crnoj Gori, а da će žrtva heroja biti svijetli putokaz svima nama u godinama koje dolaze, još jednom svim Nikšićanima čestitam Dan opštine", rekao je Joković.

Bonus video: