Euromost: Spriječeno odlaganje otpada na obali Lima u Nikoljcu

Iz nevladine organizacije poručuju da su "odlučni i spremni" da zajedno sa građanima odbrane svaki dio obale Lima na području Bijelog Polja

3404 pregleda 3 komentar(a)
Foto: Euromost
Foto: Euromost

Aktivisti Euromosta su jutros sa građanima, uz podršku bjelopoljske komunalne policije, spriječili odlaganje otpada na obali Lima u mjestu Nikoljac, gdje su u subotu postavilli klupe, zasadili cvijeće i čemprese, mjesto koje je prije toga očišćeno od raznog smeća, saopštila je ta NVO.

euromost akcija otpad
foto: Euromost

Poručuju da su "odlučni i spremni" da zajedno sa građanima odbrane svaki dio obale Lima na području Bijelog Polja, "odajući priznanje građanima Nikoljca koji štite obale koje se nalaze blizu njih".

euromost akcija otpad
foto: Euromost

Euromost je pozvao i ostale građane da se pridruže "velikoj ekološkoj akciji čišćenja Lima", a takođe i nesavjesne građane da ne odlažu nepropisno otpad na toj rijeci, "jer će svako lice biti sakcionisano od strane bjelopoljske komunalne policije". "I svako lice će Euromost javno objaviti na njihovim stranicama, a koje se evidentira da nepropisno odlaže", zaključuju u saopštenju.

Bonus video: