Tender za izbor izvođača radova na dijelu adaptacije kotlarnice i rekonstrukcije krova JPU „Zagorka Ivanović" na Cetinju

Procijenjena vrijednost radova je 120.000 eura

2201 pregleda 0 komentar(a)
Cetinje (ilustracija), Foto: Shutterstock
Cetinje (ilustracija), Foto: Shutterstock

Shodno Memorandumu o saradnji sa Ministarstvom prosvjete, nauke i inovacija (MPNI), Prijestonica Cetinje je, shodno Memorandumu o saradnji sa Ministarstvom prosvjete, nauke i inovacija raspisala tender za izbor izvođača radova na dijelu adaptacije kotlarnice i rekonstrukcije krova JPU „Zagorka Ivanović“, saopštilo je to ministarstvo.

Procijenjena vrijednost radova je 120.000 eura.

"Saradnja sa Prijestonicom i drugim opštinama u Crnoj Gori je važna za dalje unapređenje stanja obrazovne infrastrukture i jačanje ozbiljnog investicionog ciklusa koji je uveliko počeo", navodi se u saopštenju MPNI.

To ministarstvo je, podsjećaju, ove godine kroz podršku KfW banke planiralo i rekonstrukciju Osnovne škole „Lovćenski partizanski odred” i cetinjske Gimnazije, "zahvaljujući kojima će djeca Cetinja svih uzrasta konačno od naredne školske godine imati uslove koje zaslužuje naša Prijestonica".

Sledeća zajednička aktivnost Ministarstva prosvjete, nauke i inovacija i Prijestonice Cetinje za ovu godinu je početak radova na gradnji objekta sportske sale Osnovne škole „Lovćenski partizanski odred”, kazali su iz tog resora.

Bonus video: