Mega „Bulevar“ u Budvi – novi objekat vaših starih prijatelja!

Mjesto gdje vaša kupovina ne prestaje

16444 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Megapromet
Foto: Megapromet

Novi, moderni, redizajnirani prostor, na više od 300 metara kvadratnih, očekuje budvanske kupce već od četvrtka, 25. aprila na glavnom gradskom bulevaru, gdje će se u 9 sati svečano otvoriti rekonstruisani MEGA market, jedna od 9 radnji najpoznatijeg budvanskog trgovinskog brenda.

Iako je zbog preuređenja i proširenja bio zatvoren tek nešto više od mjesec, svi su sa nestrpljenjem očekivali otvaranje svog omiljenog marketa koji tokom čitave godine radi do 3 sata ujutro, na veliko zadovoljstvo, ne samo Budvanki i Budvana, već i njihovih mnogobrojnih gostiju.

Kako bi za strpljenje i lojalnost nagradili svoje sugrađane, u kompaniji „Megapromet“ su odlučili da od dana otvaranja, 25. aprila, u ovom objektu pripreme specijalne popuste koji će trajati sve do 4. maja.

Posebno iznenađenje je predviđeno za prvih 200 kupaca tog dana, koji će se kućama vratiti sa lijepim poklonima.

Kompanija „Megapromet“, porodično preduzeće porodice Mitrović, već decenijama je u Budvi i šire prepoznata po izuzetnom odnosu sa lokalnom zajednicom i humanitarnom djelovanju u svim oblastima društvenog života.

„Sa zadovoljstvom pozivamo svoje sugrađanke i sugrađane na svečano otvaranje MEGA marketa na bulevaru! Želimo da iskoriste specijalne popuste kojih će uskoro biti još tokom velike praznične akcije, kao i da uživaju sa nama u još jednom lijepom događaju u gradu kojeg volimo. Naše uspješno poslovanje je rezultat predivnog spoja vjernosti naših potrošača i ljubaznosti i profesionalnosti naših zaposlenih i želimo da tako i ostane“ – naglašavaju u preduzeću „Megapromet“ iz Budve.

Od četvrtka, 25. aprila od 9 sati ponovo uživajte u MEGA BULEVARU - novom objektu vaših starih prijatelja – mjestu gdje vaša kupovina ne prestaje!

Megapromet - vaš najbolji komšija!