Morsko dobro uređuje Adu Bojanu u cilju pripreme za ljetnju sezonu

"Ovi napori su usmjereni ka unapređenju infrastrukture plaže kako bi se obezbijedila sigurnost i udobnost posjetilaca tokom ljetne sezone.Ova poboljšanja će doprinijeti atraktivnosti i očuvanju prirodnih ljepota Ade Bojane, teomogućiti neometano uživanje turistima i posjetiocima tokom predstojećeg ljeta”, saopštili su iz Morskog dobra.

4207 pregleda 4 komentar(a)
Foto: Javno preduzeće za upravljanje morskim dobrom Crne Gore
Foto: Javno preduzeće za upravljanje morskim dobrom Crne Gore

Javno preduzeće za upravljanje morskim dobrom Crne Gore intezivno sprovodi aktivnosti na Adi Bojani ispred HTP "Ulcinjske rivijere" u cilju pripreme ljetne turističke sezone.

ada bojana radovi
foto: Javno preduzeće za upravljanje morskim dobrom Crne Gore

"U skladu sa Zaključkom Vlade Crne Gore od 19. oktobra prošle godine godine, naše preduzeće je zaključilo Ugovor za izvođenje radova. Služba za uređenje i izgradnju morskog dobra kontinuirano sprovodi mjere razastiranja dina (vještački nasip) na Adi Bojani. Radovi na razastiranju dina su započeti 23. aprila a prema planu, predviđeno je da budu završeni u roku od 5 dana.

ada bojana radovi
foto: Javno preduzeće za upravljanje morskim dobrom Crne Gore

Ovi napori su usmjereni ka unapređenju infrastrukture plaže kako bi se obezbijedila sigurnost i udobnost posjetilaca tokom ljetne sezone.Ova poboljšanja će doprinijeti atraktivnosti i očuvanju prirodnih ljepota Ade Bojane, teomogućiti neometano uživanje turistima i posjetiocima tokom predstojećeg ljeta”, saopštili su iz Morskog dobra.

Bonus video: