Zenović: Odović upregao Bulatovića da na Vaskrs piše reagovanja

"Vi ste na ovoj funkciju svega par mjeseci, a NVO 'Jaz-Mrčevo polje' egzistira već 15 godina i zajedno sa ostalim vlasnicima i drugim aktivistima pokušava da rješi problem..."

10041 pregleda 76 reakcija 23 komentar(a)
Zenović, Foto: Vuk Lajović
Zenović, Foto: Vuk Lajović

Nosilac izborne liste "Demokrate - Ojačaj, Obnovi, Oživi-Budva odlučuje" na lokalnim izborima u Budvi Đorđe Zenović ocijenio je da se vršilac dužnosti direktora Uprave za nekretnine Marko Bulatović uključio u izbornu kampanju kao glasnogovornik minista Janka Odovića.

Zenović je reagovao na tekst "Bulatović: Šta je bila suština Zenovićeve inicijative?”.

"Pošto je gospodina Marka Bulatovića, v.d. direktora Uprave za nekretnine, ministar Janko Odović uspio da 'upregne' i da na Vaskrs šalje reagovanja na tekstove od prije par dana, dužan sam da odgovorim. Gospodine Bulatoviću, Vi ste na ovoj funkciju svega par mjeseci, a NVO 'Jaz-Mrčevo polje' egzistira već 15 godina i zajedno sa ostalim vlasnicima i drugim aktivistima pokušava da rješi problem na koji sam tekstom ukazao i iz kog se jasno vidi suština. To što sada pominjete započete postupke i nije neko ohrabrenje, obzirom na dinamiku i efikasnost rada Uprave za katastar, a posebno PJ Budva, gdje gradjani čekaju prosto knjiżenje po više od pola godine”, naveo je Zenović i dodao:

“Obzirom da ste godinama radili u ovoj područnoj jedinici bolje da ste se fokusirali na to da službenicima omogućite normalne uslove za rad i da se možda jednom inicijativom ka Vladi izborite za izmjenu Zakona o zaradama u javnom sektoru, a kako bi im se mizerne zarade uvećale i kako biste bili u prilici da uposlite još pravnika, što bi u krajnjem dovelo do znatno efikasnijeg rješavanja pojedinačnih predmeta. Ali, ne želim da Vas učim poslu, posebno jer ste se sada direktno uključili u izbornu kampanju ministra Odovića i onih čije interese zastupa u Budvi. Na kraju, evo još jedan savjet vezano za Vaše reagovanje - kako biste ubrzali postupak rješavanja pitanja knjiženja na Mrčevom polju, neka Zaštitnik imovinsko pravnih interesa, odnosno Vlada, zauzmu jedinstven stav i onda ne bi trebalo izjašnjenje Zaštitnika za donošenje svakog pojedinačnog rješenja. Svakako djelim zadovoljstvo da ste intezivirali postupak rješavanja ovog problema, ali ako budete kao glasnogovornik ministra Odovića morali na svaku argumentovanu optužbu i kritiku morali da odgovarate zasučite rukave - imaćete baš puno posla”, zaključio je Zenović.

Bonus video: