Duže radno vrijeme u područnim jedinicama MUP-a na primorju

Radno vrijeme je produženo kako bi se u što kraćem roku i na što efikasniji način riješili zahtjevi za izdavanje pasoša, izvoda iz registara, uvjerenja, boravišnih dozvola i slično, a posebno imajući u vidu prioritete adekvatnog i blagovremenog pružanja usluga i informacija građanima i turistima.
710 pregleda 0 komentar(a)
CB Ulcinj, policija Ulcinj, Foto: Samir Adrović
CB Ulcinj, policija Ulcinj, Foto: Samir Adrović
Ažurirano: 21.06.2017. 13:42h

U područnim jedinicama i filijalama Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) u primorskim opštinama tokom ljetnje turističke sezone biće produženo radno vrijeme.

"Zbog povećanog obima posla i velikog broja zahtjeva za izdavanje dokumenata, kao i zahtjeva za pružanje drugih usluga iz oblasti rada područnih jedinica i filijala MUP-a u toku ljetnjih mjeseci, MUP je odlučilo da u primorskim opštinama uvede produženo radno vrijeme tokom trajanja ljetnje turističke sezone", kaže se u saopštenju tog resora.

Područne jedinice za građanska stanja i lične isprave u Baru i Herceg Novom, kao i filijale u Tivtu, Budvi, Ulcinju i Kotoru, od sjutra do 1. avgusta radiće od sedam do 19 sati, dok će za rad sa strankama biti od osam do 18 sati svakog radnog dana.

Radno vrijeme je produženo kako bi se, pojašnjeno je, u što kraćem roku i na što efikasniji način riješili zahtjevi za izdavanje pasoša, izvoda iz registara, uvjerenja, boravišnih dozvola i slično, a posebno imajući u vidu prioritete adekvatnog i blagovremenog pružanja usluga i informacija građanima i turistima.

Bonus video: