Nikšić: Tika finansira rekonstrukciju trotoara

„Dogovorili smo se da ćemo završiti projekat kada je u pitanju rekonstrukcija trotoara kako bi licima sa posebnim potrebama bio što lakši pristup određenim lokalitetima. To je planirano za ovu godinu“, kazao je ambasador Turske
60 pregleda 5 komentar(a)
turski ambasador Nikšić, Foto: Svetlana Mandić
turski ambasador Nikšić, Foto: Svetlana Mandić
Ažurirano: 26.04.2017. 12:46h

Turska organizacija Tika u narednom periodu finansiraće projekat rekonstrukcije trotoara u Nikšiću, kako bi isti bili prilagođeni osobama sa invaliditetom.

To je saopšteno prilikom sastanka ambasadora Turske Serhata Galipa, predstavnika Tike i predsjednika Opštine Nikšić Veselina Grbovića. Vrijednost projekta je oko 80 hiljada eura.

„Dogovorili smo se da ćemo završiti projekat kada je u pitanju rekonstrukcija trotoara kako bi licima sa posebnim potrebama bio što lakši pristup određenim lokalitetima. To je planirano za ovu godinu“, kazao je ambasador Turske.

Prema njegovim riječima nastaviće koordinaciju sa Vladom Crne Gore kako bi u narednom periodu opredijelili sredstva i za druge projekte koji bi se realizovali u Nikšiću.

Grbović je kazao da je projekat prilagođavanja trotoara osobama sa invaliditetom završen i da se nada da će uskoro početi i njegova realizacija.

Bonus video: