Crna Gora na sajmu u Monaku

Na sajmu, koji traje do sjutra, učestvovale su i Crnogorsko turističko udruženje, Javno preduzeće (JP) Morsko dobro, Hotelska grupa (HG) Montenegro stars, HG Budvanska rivijera i turistička organizacija Budve
152 pregleda 1 komentar(a)
Monako, Monte Karlo, Foto: Shutterstock
Monako, Monte Karlo, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 05.11.2015. 15:42h

Nacionalna turistička organizacija (NTO) je, u cilju unaprijeđenja poslovanja i razvoja destinacije, učestovala na sajmu Monaco International Clubbing Show (MICS), koji je posvećen noćnom životu i industriji zabave.

Na sajmu, koji traje do sjutra, učestvovale su i Crnogorsko turističko udruženje, Javno preduzeće (JP) Morsko dobro, Hotelska grupa (HG) Montenegro stars, HG Budvanska rivijera i turistička organizacija Budve.

“Sajam okuplja profesionalce iz industrije zabave, kako bi uspostavili nove kontakte i predstavili nove proizvode i trendove na tržištu. MICS svake godine posjeti više od hiljadu međunarodnih stručnjaka iz industrije zabave, predstavnika hotelske industrije, distributera pića i restorana koji u okviru Hosted Buyers programa razmjenjuju iskustva, uspostavljaju saradnju i ugovaraju konkretne poslove”, navodi se u saopštenju NTO-a.

Takođe, na sajmu je zastupljeno preko 110 brendova iz svijeta, kao što su Coca-Cola, Champagne Royal Riviera Monte Carlo, Smithson Martin, Liquid Gold, SL Major, Mongalo Design, Champagne Deutz, Beluga Vodka, Wizito, MMB, Marcello Innovation, Donna Design, Monster, Planète Disco i Gold Energy.

Za učesnike sajma, nakon profesionalnog dijela, organizovan je DJ festival gdje nastupaju svjetska poznata imena Pharrell Williams, Martin Garrix i Steve Aoki Joachim Garraud.

Bonus video: