Uz NTC onlajn šop i odmor je ljepši: Izaberite željenu destinaciju i ne brinite za trgovinu

Izbjegnite čekanje u redovima i posvetite se sopstvenoj i bezbjednosti svojih najbližih. Odmorite od gužvi iz svakodnevnog života, a mi ćemo se postarati da vam sve neophodne namirnice budu dostupne, gdje god da se nalazite u Crnoj Gori

19210 pregleda 0 komentar(a)
Foto: NTC shop
Foto: NTC shop

Povodom Dana državnosti pred nama je produženi vikend pa je pravo vrijeme da razmislite gdje ćete provesti nekoliko slobodnih dana. Bilo da se odlučite za plažu, boravak na planini ili nekom drugom mjestu van gradske gužve, sigurni smo da nećete pogriješiti.

Nabavka namirnica za odmor, odlazak u vikendicu ili za organizaciju roštilja je nikad lakša. Sve artikle koji su vam potrebni nađite po najboljim cijenama na NTC Shopu, a mi ćemo ih dostaviti na željenu lokaciju u roku od 24 sata. Dostava porudžbine u vrijednosti iznad deset eura je besplatna.

Izbjegnite čekanje u redovima i posvetite se sopstvenoj i bezbjednosti svojih najbližih. Odmorite od gužvi iz svakodnevnog života, a mi ćemo se postarati da vam sve neophodne namirnice budu dostupne, gdje god da se nalazite u Crnoj Gori.

Što se tiče plaćanja, svi koji trguju putem NTC onlajn prodavnice to mogu izvršiti platnim karticama ili pouzećem, a sve dodatne informacije dobićete i pozivom na broj call centra: +382 68 889 050.

Zato, spremite se i uživajte u predstojećim neradnim danima, sačuvajte sebe i bližnje a o trgovini ima ko da brine!