Lovćen banka, vaš siguran saputnik

Lovćen banka u susret novogodišnjim praznicima pripremila brojne benefite za klijente

12844 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Lovćen banka
Foto: Lovćen banka

Kraj svake godine je period sublimacije postignuća, novih želja i brojnih uspomena. 2022. godina je godina velikih izazova, promjena i iznenađenja, uz izuzetne napore u finansijskom smislu. Neki jedva čekaju da prođe, sa nadom da će nova biti bolja, dok drugi streme ka novim projektima i planovima.

Uz jednostavnu i brzu proceduru i rješenja skrojena po mjeri klijenata, Lovćen banka nudi kredite sa još povoljnijim kamatnim stopama i dužim rokovima otplate. Tako i snovi postaju stvarnost.

Svim klijentima koji do 31. decembra 2022. godine apliciraju za stambeni kredit Lovćen banke na raspolaganju je Mastercard debitna i kreditna kartica, bez troškova mjesečnog održavanja u narednih šest mjeseci.

Novi promotivni video možete pogledati ovdje:

To nije sve. Imamo još iznenađenja za vas.

U susret novogodišnjim praznicima, zajedno sa sa partnerom Mastercard, osmislili smo nagradnu igru pod nazivom „Točak sreće karticom se pokreće“.

Pravo učešća će imati korisnici Mastercard platnih kartica Lovćen banke (Mastercard® Debit Contactless, Mastercard® Standard Credit, Mastercard® Gold Credit, Mastercard® World) koji na POS terminalu ili kroz online kupovinu obave transakciju od 5 EUR ili više. Dobitnike očekuju vrijedne nagrade: automobil Renault CLIO, električni trotinet i biciklo. Nagradna igra počinje 15. novembra 2022. godine i trajaće do 15. januara. 2023 godine.

Ako nemate Mastercard platnu karticu Lovćen banke ne brinite. Imate dovoljno vremena da je obezbijedite do početka nagradne igre. Više detalja o karticama Lovćen banke, kao i mogućnostima apliciranja za iste, možete naći na: https://www.lovcenbanka.me/me/stanovnistvo/platne-kartice