SNP: Neistine Vraneša, Šćekić se nije miješao u izbor direktora Rudnika uglja

"Izbor direktora se vršio u skladu sa svim zakonskim normama i nikakvog govora o bilo kakvom pritisku sa strane SNP nema"

10470 pregleda 8 komentar(a)
Foto: Mediabiro
Foto: Mediabiro

Socijalistička narodna partija (SNP) negirala je i nazvala neistinom tvrdnje predsjednika Opštine pljevlja Daria Vraneša da je potpredsjednika te partije i Vlade Dragoslav Šćekić bio umiješan u izbor direktora Rudnika uglja Pljevlja.

"Izbor direktora se vršio u skladu sa svim zakonskim normama i nikakvog govora o bilo kakvom pritisku sa strane SNP nema. Potpredsjednik Šćekić i SNP baštine vrijednosti vladavine prava, poštovanja zakona i procedura, i ovakve tvrdnje odbacujemo kao politički motivisane neistine aktera koji u nedostatku stvarne argumentacije bivaju prinuđeni da izmišljaju stvari koje opravdavaju njihovo političko dijelovanje", piše u saopštenju.

Vraneš je sa skupa koji je organizovao samoproglašeni Odbor za odbranu prava srpskog naroda u Crnoj Gori, pozvao Odbor direktora da izabere Miodraga Lekića za direktora i da se "ne igraju sa narodom i sudbinom Pljevljaka".

Bonus video: