Air Montenegro će letjeti i ka Ostravi

Iz nacionalne avio kompanije su kazali da su tržišta Češke i Slovačke vrlo važna za njih, te da imaju visoka očekivanja kada su u pitanju letovi ka ovim državama

6609 pregleda 48 reakcija 7 komentar(a)
Foto: NTO
Foto: NTO

Nacionalna avio kompanija Air Montenegro povećaće broj letova ka Češkoj. Pored letova ka Brnu i Pragu, ove godine će letjeti i ka trećem gradu po veličini u Češkoj, Ostravi.

To je saopšteno iz Nacionale turističke organizacije Crne Gore koja je sa Air Montenegrom organizovala poslovnu radionicu i prezentaciju u Pragu za češke turoperatore i medije u okviru sajma turizma Holiday World & Region World.

Iz nacionalne avio kompanije su kazali da su tržišta Češke i Slovačke vrlo važna za njih, te da imaju visoka očekivanja kada su u pitanju letovi ka ovim državama.

Zastupnik Air Montenegra u Češkoj i Slovačkoj, Pavel Točik rekao je da vlada veliko interesovanje za Crnu Goru.

“Ovakvi događaji su nam neophodni kako bi turoperatori vidjeli koliko je impresivna ponuda Crne Gore. Na radionici smo imali odlične hotele i lokalne turističke organizacije koje su pokazale sve mogućnosti koje ima ova destinacija. Vladalo je prilično veliko interesovanje i siguran sam da će ovo imati pozitivan efekat na predstojeću sezonu. Zaista mogu potvrditi da interesovanje za Crnu Goru raste iz godine u godinu”, zaključio je Točik.

Bonus video: