Brajović: Željeli smo da građani Crne Gore jedan dan predahnu od političkih poruka i kampanja

Lider Socijaldemokrata i nosilac liste na izborima, Ivan Brajović kazao je da ova partija nudi konkretna rješenja za kvalitetniji život naših građana
28 komentar(a)
Ivan Brajović, Foto: Socijaldemokrate
Ivan Brajović, Foto: Socijaldemokrate
Ažurirano: 12.10.2016. 09:51h

Socijaldemokrate Cnre Gore saopštile su da su sinoć organizovale koncert Harisa Džinovića zato što njeguju drugačiju političku kulturu i zato što su željeli da građani Crne Gore jedan dan predahnu od političkih poruka i kampanja.

"Socijaldemokrate Crne Gore su sinoć u Podgorici građanima poklonili koncert Harisa Džinovića i prijatelja kojem je prisustvovalo više hiljada građana i simpatizera. Odlučili smo se za koncert, umjesto klasične konvencije, zato što njegujemo drugačiju političku kulturu i zato što smo željeli da građani Crne Gore jedan dan predahnu od političkih poruka i kampanja", naodi se u saopštenju.

Lider Socijaldemokrata i nosilac liste na izborima, Ivan Brajović kazao je da ova partija nudi konkretna rješenja za kvalitetniji život naših građana.

"Želimo da unaprijedimo i modernizujemo naš politički prostor, a da to ne radimo na uštrb drugih. Kulturniji smo i korektniji, a i konkretniji, jer nudimo konkretna rješenja za kvalitetniji život naših građana. Zato smo i večeras drugačiji, pa građanima Glavnog grada, naše Podgorice i građanima Crne Gore umjesto klasične konvencije i političkih priča poklanjamo koncert Harisa Džinovića i prijatelja. Želimo da na kratko napravimo predah u ovoj političkoj priči koja traje već mjesec dana i da pozovemo građane da uživaju u koncertu koji im poklanjaju Socijaldemokrate“, rekao je Brajović.

On je poručio da je Podgorica srce Crne Gore, i da iz nje kreće pozitivna energija. "Zahvaljujući toj energiji i afirmativnoj, programskoj kampanji, Socijaldemokrate će graditi društvo u kome će se stvarati više i pravednije dijeliti stvoreno."

"Socijaldemokrate njeguju drugačiju političku kulturu koja nudi i drugačiji način komunikacije sa građanima i vodi računa o svim generacijama", kazao je Brajović.

On je istakao da će Socijaldemokrate biti partner svima koji podstiču razvoj Crne Gore.

"Želimo dostojanstveno društvo koje će pružiti ljudima mogućnost da žive slobodno, neopterećeni materijalnim problemima. Socijaldemokrate žele jednake šanse za sve", rekao je Brajović.

Bonus video: