SD Bar: Šest članova SDP-a prešlo kod nas

U saopštenju SD, uz koje je medijima proslijeđena i lista imena sa potpisima novih članova, navodi se njihova izjava da je SDP "na muci nekih od nas, htjela da zaradi jeftine političke poene"
28 komentar(a)
Socijaldemokrate logo, Foto: Socijaldemokrate Crne Gore
Socijaldemokrate logo, Foto: Socijaldemokrate Crne Gore
Ažurirano: 11.10.2016. 14:21h

Iz opštinskog odbora SD Bar saopštili su da je u njihove redove prešlo još šest članova SDP-a koji su kao razlog svog napuštanja obrazložili neslaganje sa politikom rukovodstva partije na opštinskom i državnom nivou “i potrebu da u ovom bitnom trenutku za Crnu Goru” budu “uz snage koje će čuvati našu zemlju i biti od koristi građanima”.

U saopštenju SD, uz koje je medijima proslijeđena i lista imena sa potpisima novih članova, navodi se njihova izjava da je SDP "na muci nekih od nas, htjela da zaradi jeftine političke poene".

"SDP CG je napustila svoje programske principe po kojima se ova partija nekad prepoznavala. Svoje buduće političke aktivnosti sprovodićemo u Socijaldemokratama Ivana Brajovića, partiji koja se pokazala kao dostojan politički subjekt u našoj zemlji. Stabilna i dosljedna politika koju SD vodi je najbolji put ka razvoju i prosperitetu Crne Gore, zbog čega smo i odlučili da damo doprinos afirmaciji takve politike", navodi se u saopštenju barske SD.

Bonus video: