Prava Crna Gora: Marović da krene stopama Kneževića i pomogne Crnoj Gori

“Vidjevši šta uz malo hrabrosti može da uradi samo jedan nezadovoljan tajkun vlasti – i to onaj koji i nije imao političku moć u svojim rukama, zamislite šta sve onda može i zna ideolog DPS-a, Svetozar Marović"
2584 pregleda 12 komentar(a)
Prava Crna Gora, Foto: Prava Crna Gora
Prava Crna Gora, Foto: Prava Crna Gora

Prava Crna Gora smatra da pritisak u aferi ‘’Koverta’’ koji vrši, uglavnom opoziciona medijska i politička javnost, mora biti dodatno intenziviran, sa jednim ciljem - da se na svijetlo pravde zajedničkim snagama istjeraju ne samo aktere kriminalne afere “Koverta”, već i sudstvo i tužilaštvo, koje se više krije i manje oglašava i od samog Stijepovića, saopšteno je iz Prave Crne Gore.

“Vidjevši šta uz malo hrabrosti može da uradi samo jedan nezadovoljan tajkun vlasti – i to onaj koji i nije imao političku moć u svojim rukama, zamislite šta sve onda može i zna ideolog DPS-a, Svetozar Marović. Sasvim smo sigurni da bi, u slučaju njegovog priključenja ovom talasu priznanja i pokajanja, bio stvoren krucijalan preduslov za rušenje vlasti”, navodi se u saopštenju.

“S tim u vezi, svjesni, baš kao i on, njegovih kriminalnih poduhvata, pozivamo Svetozara Marovića da prekine svoju omertu koja ga je koštala zatvora, gubitka funkcija, zdravlja, pa i, najvažnije – porodične časti i obraza, i da smogne snage i istinom krene na one koje je decenijama stvarao – a koji su ga uništili”.

Iz Prave ocjenjuju da bi Marović, “ukoliko krene stopama Kneževića” pomogao samom sebi “da spasi dušu” I pomogao cijeloj Crnoj Gori.

“To bi, uz slučaj Duška Kneževića, bio istorijski presedan, ali i istorijski korak ka onome čemu težimo i za čim žudimo svih ovih godina – demokratskoj smjeni režima Mila Đukanovića”, zaključuje se u saopštenju Prave Crne Gore.

Bonus video: