SDP: DPS i BS da ostave razmirice po strani, da se posvete razvoju Petnjice

„Mislili smo da je 15 mjeseci sasvim dovoljno da se stane na noge, da se formiraju institucije vlasti i krene u poslove zbog kojih je građanima Bihora i trebala samostalna opština, ali smo na žalost svih Petnjičana svjedoci da se vlast i po sopstvenom priznanju nije najbolje snašla u tom poslu“, ocijenio je Rebronja
86 pregleda 0 komentar(a)
Petnjica, Foto: Zoran Đurić
Petnjica, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 15.01.2015. 14:03h

Opštinski odbor Socijaldemokratske partije (SDP) iz Petnjice pozvao je koaliciju Bošnjačke stranke i Demokratske partije socijalista (DPS) da nesuglasice ostavi po strani i posveti se izgradnji funkcionalne i kvalitetne administracije i razvoju opštine.

Predsjednik petnjičkog SDP-a, Almir Rebronja, kazao je da su toj opštini potrebna nova radna mjesta, izgradnja infrastrukture, „ali prije svega odgovorna i ozbiljna vlast koja će u novouspostavljenoj opštini stvoriti preduslove za razvoj i napredak“.

On je pozivao koalicionu vlast da razmirice ostavi po strani i posveti se izgradnji funkcionalne i kvalitetne opštinske administracije.

„Mislili smo da je 15 mjeseci sasvim dovoljno da se stane na noge, da se formiraju institucije vlasti i krene u poslove zbog kojih je građanima Bihora i trebala samostalna opština, ali smo na žalost svih Petnjičana svjedoci da se vlast i po sopstvenom priznanju nije najbolje snašla u tom poslu“, ocijenio je Rebronja.

Prema njegovim riječima, SDP se, kad su u pitanju interesi Petinjice, ponašala kao da ima 31 odbornika u lokalnom parlamentu.

„Uložili smo puno truda i kao najveća opoziciona partija na lokalnom nivou i kao dio državne vlasti da projekat u koji smo ušli srcem još od devedesetih godina u potpunosti i na zadovoljstvo građana Petnjice zaživi. SDP je u svim prilikama i na svakom mjestu spreman da pomogne razvoju Petnjice, što je nebrojano puta i dokazao“, naveo je Rebronja.

Kako je kazao, SDP ostaje čvrsto privržena razvoju i napretku Petnjice i Bihora.

Bonus video: