Rožaje: SDP i Bošnjačka stranka zadovoljni dosadašnjom saradnjom

U svom obraćanju poslanik SDP u Skupštini Crne Gore Izet Bralić je istakao zadovoljstvo saradnjom sa koalicionim partenerom Bošnjačkom strankom i očekuje da će u budućem periodu biti još intenzivnija saradnja u korist građana
120 pregleda 4 komentar(a)
Izet Bralić, Foto: Opština Rožaje
Izet Bralić, Foto: Opština Rožaje
Ažurirano: 31.12.2014. 17:40h

Na današnjem okupljanju povodom kraja radne 2014.godine u restoranu Aldi prisustvovali su predsjednik Opštine Rožaje Ejup Nurković sa rukovodstvom opštine, savjetnik predsjednika Crne Gore Amer Halilović, predsjednik Skupštine opštine Rožaje Husein Kurtagić, odbornici Socijaldemokratske partije (SDP) i Bošnjačke stranke (BS) u Skupštini opštine Rožaje, direktori i funkcioneri lokalne samouprave.

Po riječima predsjednika Opštine Ejupa Nurkovića, lokalna samouprava će u narednoj godini raditi punim kapacitetom na svim poljima kako bi se obezbijedio prosperitet građana i napredak u oblasti privrede.

U svom obraćanju poslanik SDP u Skupštini Crne Gore Izet Bralić je istakao zadovoljstvo saradnjom sa koalicionim partenerom Bošnjačkom strankom i očekuje da će u budućem periodu biti još intenzivnija saradnja u korist građana.

"Zadovoljan sam aktivnostima u prvih 6 mjeseci vladavine koalicije BS i SDP, a posebno bih istakao završetak radova na vodovodu opštine Rožaje, uređenje stadiona na Bandžovom brdu, čišćenje "suze sjevera" rijeke Ibar; Rožaje će napokon, poslije 20 godina čekanja, imati skijalište i td. Očekujemo u narednom periodu oživljavanje privrede, valorizaciju prostora Gornjeg Ibra i unapređenje rada lokalne samouprave na opšte zadovoljstvo. Svakako da sam zadovoljan i saradnjom Opštine Rožaje sa državnim organima vlasti, zajedničkim zalaganjem smo obezbijedili za našu opštinu 300.000,00 eura za skijalište i održavanje…Iskoristio bih ovu priliku da građanima čestitam praznike u nadi da će ih provesti u zdravlju i prosperitetu", istakao je poslanik Bralić.

Poslanik BS Almer Kalač je u svom obraćanju iskazao zapažanje da je učinjen određeni pomak rada lokalne samourave ali i očekivanje da će se naredne godine još više raditi u korist građana.

Iskazao je zadovoljstvo saradnjom sa koalicionim partnerom SDP, kako na lokalnom tako i na republičkom nivou i poželio srećne praznike svima koji proslavljaju.

Predsjednik SO Rožaje Husein Kurtagić očekuje više radnih mjesta i bolji život za građane Rožaja.

"Skupština Opštine Rožaje je od perioda konstituisanja usvojila preko 500 akata, a do sada je održano 6 redovnih sjednica Skupštine Opštine Rožaje. Zadovoljni smo koalicijom na lokalnom nivou i u zakonodavnim okvirima. Svakako da očekujemo u narednoj godini otvaranje novih radnih mjesta i stvaranje boljeg života za građane", kazao je između Kurtagić.

Bonus video: