Đukanović zaboravio da je on zaposlio iste te neradnike

"Čini se da se idejni tvorac i inspirator projekta „jedan zaposleni – četiri glasa“ izgubio u svom zanosu"
19 komentar(a)
Milo Đukanović, Foto: Savo Prelević
Milo Đukanović, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 24.12.2014. 13:26h

Zvuči ironično da glavni krivac za tešku ekonomsku situaciju u kojoj se Crna Gora nalazi, simbol štetnih privatizacija i sumnjivih poslova, sunovrata privrede i propadanja fabrika i preduzeća, porasta siromaštva i gubitka hiljada i hiljada radnih mjesta, šalje opomenu neradnicima iz sopstvenih redova, poručili su iz SNP Mili Đukanović.

Oni su izjavu Đukanovića na otvorenoj sjednici Vlade nazvali još jednim javnim ispadom demagogije.

"Poruka predsjednika Vlade Mila Đukanovića da „oni koji smetaju“, a koje je zaposlio predsjednik DPS-a Milo Đukanović, treba da ostanu u kućama, a ne da smetaju u kancelarijama onima koji rade, predstavlja vrhunac nazovi brige o unapređenju efikasnosti državne administracije.

Zvuči ironično da glavni krivac za tešku ekonomsku situaciju u kojoj se Crna Gora nalazi, simbol štetnih privatizacija i sumnjivih poslova, sunovrata privrede i propadanja fabrika i preduzeća, porasta siromaštva i gubitka hiljada i hiljada radnih mjesta, šalje opomenu neradnicima iz sopstvenih redova. Čini se da se idejni tvorac i inspirator projekta „jedan zaposleni – četiri glasa“ izgubio u svom zanosu i zaboravio da, pored posledica, upre prstom i u uzrok takvog stanja u kojem se sada nalazi državna administracija – sebe.

SNP poziva premijera da, nakon 25 godina katastrofalnog upravljanja državom, konačno prestane da smeta i podnese ostavku, kako bi svojim odlaskom otvorio put ekonomskom oporavku Crne Gore, čime bi bili stvoreni uslovi da građani imaju život dostojan čovjeka, kakav i zaslužuju", navodi se u saopštenju.

Bonus video: