DPS: Da Medojević ima zrno političke pristojnosti, ne bi progovarao

"Prema Medojeviću, treba suspendovati stranku koja je očuvala mir u Crnoj Gori", piše u saopštenju
21 komentar(a)
Nebojša Medojević, Foto: Savo Prelević
Nebojša Medojević, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 21.04.2014. 11:34h

Demokratska partija socijalnista (DPS) saopštila je danas da je Nebojša Medojević, poslanik Demokratskog fronta, jedini čovjek koji je uspio da dobije više demantija međunarodnih sagovornika, nego što je imao susreta sa njima.

"Koliko puta otvori usta, toliko puta saopšti laži i uvrede. To je Nebojša Medojević. Nemamo samo mi u Crnoj Gori takvo iskustvo sa njim", saopštili su iz DPS-a.

Navodeći da je predsjednik nepostojeće stranke koja nigdje ne izlazi na izbore sama, DPS smatra da on "želi da zabrani rad najveće partije u Crnoj Gori, koja ima ubjedljivo najveće povjerenje birača".

"Prema Medojeviću, treba suspendovati stranku koja je očuvala mir u Crnoj Gori, njegovala i afirmisala multietničnost našeg društva, bila predvodnica obnove državnosti i dovela našu zemlju do vrata Evropske unije i NATO-a. To su za njega rezultati koje treba potrijeti gašenjem DPS-a. S druge strane, Medojević sa svojim koalicionim partnerima prima milione eura da se bori protiv svoje domovine, kupuju i prave kuće i vikendice po Crnoj Gori novcem građana, kradu izbornu volju birača i to je sve za njega normalno. Neko drugi, sa zrnom političke pristojnosti,više ne bi ni riječi javno progovorio, ali od Medojevića to nijesmo ni očekivali. Nastavio je jednakim žarom da širi mržnju po Crnoj Gori, vrijeđa i neuvažava drugačija mišljenja od svog i na taj način nam nedvosmisleno dokazuje da Demokratski front pokušava sve nas povući nazad, dok Crna Gora ide naprijed. Ići ćemo naprijed i nakon lokalnih izbora u 12 opština, uključujući Glavni grad"; navodi se u saopštenju.

Dodaje se:

"Mi ne postavljamo dilemu da li njihov prvi čovjek kao penzioner može biti kandidat za gradonačelnika. Važno da je penzioner iz Rima ne može voditi Podgoricu, vec će to raditi čovjek koji čitav svoj život živi u njoj."

Bonus video: