Prvo saopštenje obnovljenog LSCG-a: Svi mediji su pod kontrolom mafije

Suština novog bloga je, kako je kazao, u pokušaju da se "vrlo malom broju građanki i građana Crne Gore otvore nade za izlazak iz mafijaškog pakla"
422 pregleda 269 komentar(a)
Slavko Perović, Foto: Arhiva Vijesti
Slavko Perović, Foto: Arhiva Vijesti
Ažurirano: 13.08.2013. 09:40h

Slavko Perović pokrenuo je novi blog na kojem će se, kako je saopštio, oglašavati obnovljeni Liberalni savez Crne Gore (LSCG).

On je ponovio da će sva saopštenja LSCG-a ići preko novog bloga na adresi https://obnovljenilscg.wordpress.com/ jer će, kako je ocijenio, "mafijaški mediji u Crnoj Gori" biti zatvoreni za te objave.

"Ono što je više nego tragično za Crnu Goru je istina da su svi mediji pod kontrolom mafije, a isto se odnosi na sva bezbrojna udruženja tzv. nevladinih organizacija. Tragedija nad tragedijama je istina da svi u Crnoj Gori vide ove tragične istine koje vam navodimo, ali neprozirni mrak se vidi i u sramotnoj činjenici da ovaj najsramniji evropski narod, zvali se kako god hoće, sve to podržava. Ovaj narod izdala je i crnogorska pravoslavna crkva, o okupatorskoj srpskoj pravoslavnoj crkvi da i ne govorim, ali izdao ga je i reis islamski u Crnoj Gori, kao i katolička, prađedovska naša crkva", poručuje se u saopštenju.

Suština bloga je, kako je kazao, u pokušaju da se "vrlo malom broju građanki i građana Crne Gore otvore nade za izlazak iz mafijaškog pakla u kojem se Crna Gora nalazi, uz činjenicu da mafiju podržava oko 85 posto njenih stanovnica i stanovnika".

"Odmah dodajem da LSCG nema nikakvu namjeru da učestvuje na bilo kojim "izborima" s obzirom na istinu da su svi bili projektovani, izmanipulisani, i pokradeni. LSCG neće ulaziti u takve mafijaške projekte!", poručio je Perović.

On je poručio: "Neka su vam srećni brojni televizijski prenosi takozvanih sportskih događaja na koje tzv. državni funkcioneri sa sve svojim porodicima, odlaze na vaš račun, a u ime patriotizma, i neka su vam srećne tzv. voditeljke koje samo što nijesu izložile na javnu licitaciju svoje međunožje!"

"Uživajte u Farmama, ali znajte da u Crnoj Gori nijesu svi stoka za farme! Njima se obraćam!", zaključio je Perović.

Bonus video: