Viktoria Badža: Postala sam meta, ali mirno spavam

"Koliko bi pojedini mediji drugačije izgledali da im voditelji jesu profesionalci koji se suzdržavaju od iznošenja svog stava i suda?", pita se Badža
815 pregleda 2 komentar(a)
Viktoria Badža, Foto: Facebook
Viktoria Badža, Foto: Facebook
Ažurirano: 02.03.2012. 16:39h

Članica savjeta Mladih DPS-a Viktoria Badža otvorila je dušu na partijskom blogu, i ocijenila da je postala meta medijske kampanje.

"Postala meta, ne samo anonimnih pojedinaca, već i nekih novinara", napisala je Badža.

Ona je rekla da joj je savjest mirna.

"Ja ću mirnim snom spavati jer nisam se ni o kog ogriješila, nikog nisam uvrijedila, nikog poistovjetila sa životinjom, nikog nisam diskriminisala ni po fizičkom izgledu, ni po vjerskim, političkim, rasnim, polnim ni bilo kakvim drugim opredjeljenjima".

Badža je privukla pažnju javnosti performansom ispred prostorija MANS-a kada je sa nekoliko kolega pokušala da upozori građanstvo da je izvršna direktorica te NVO Vanja Ćalović pogrešno parkiralaautomobil u danima kada je Podgorica bila blokirana snijegom.

Badža je nedavno gostovala u emisiji "Piramida" na TV "Vijesti", a na blogu je ocijenila da voditelji ne bi smjeli da iznose svoje mišljenje.

"Koliko bi pojedini mediji drugačije izgledali da im voditelji jesu profesionalci koji se suzdržavaju od iznošenja svog stava i suda?", pita se Badža.

Bonus video: