Ujedinjena Crna Gora predala listu za izbore u Podgorici

Predsjednik Ujedinjene Crne Gore Goran Danilović je po predaji liste saopštio da svojom ponudom, stranka na čijem je čelu, pruža Podgorici iskrenu ponudu da grad mijenjamo na bolje
168 pregleda 19 komentar(a)
Ujedinjena Crna Gora, Foto: Ujedinjena Crna Gora
Ujedinjena Crna Gora, Foto: Ujedinjena Crna Gora
Ažurirano: 29.04.2018. 12:38h

Ujedinjena Crna Gora je danas predala Izbornoj komisiji Glavnog grada neophodnu dokumentaciju za učešće na izborima zakazanim za 27. maj. Lista nosi naziv "Ujedinjena Crna Gora - Goran Danilović - Ozbiljni ljudi za ozbiljan grad", saopšteno je iz ove partije.

"Prvi na listi UCG je Prim. dr Danilo Jokić, subspecijalista, dok za njim slijede: dr Vladimir Dobričanin, mr sci, hirurg; Branka Bešović, dipl. pravnik; Radomir Ivančević, dipl. pravnik; Savo Šofranac, advokat; mr Snježana Pavićević, politikolog i pravnik; mr Stojan Sjekloća, sociolog; dr Predrag Bajić, mr sci, digestivni hirurg; Željko Furtula, dipl. pravnik; Jelena Vlahović, profesor srpskog jezika i književnosti; dr Ognjen Novosel, mr sci, kardiolog; Branko Kovačević, dipl. ekonomista; mr Radoje Femić, saradnik na Univerzitetu; dr Olivera Vojvodić-Vlahović, sci. urgentne i porodične medicine...", saopštili su iz Ujedinjene.

Predsjednik Ujedinjene Crne Gore Goran Danilović je po predaji liste saopštio da svojom ponudom, stranka na čijem je čelu, pruža Podgorici iskrenu ponudu da grad mijenjamo na bolje.

Danilović je kazao da će kampanja biti afirmativna, bez viška riječi i da će UCG govoreći o svojim ljudima sa liste predstaviti "Ozbiljne ljude za ozbiljan grad".

Prvi na listi UCG Danilo Jokić je istakao snažnu profesionalnu podlogu kandidata, naglašavajući da "višedecenijsko iskustvo profesionalnog rada kandidata sa liste je garancija da je Ujedinjena Crna Gora ponudila Podgorici sastav i tim za velika djela".

"Istakao je da 70 odsto kandidata se prvi put aktivno bavi politikom, dok je broj pripadnica ljepšeg pola prebacio zakonsku obavezu", saopšteno je iz ove partije.

Bonus video: