Milačić: Đukanović zna da ga u drugom krugu očekuje poraz

“Pozivam ih da se ne boje, da ne nasijedaju na jeftine trikove režima, da 15. aprila hrabro izađu na birališta i da glasaju”
56 komentar(a)
Marko Milačić, Foto: Prava Crna Gora
Marko Milačić, Foto: Prava Crna Gora
Ažurirano: 03.04.2018. 08:57h

Predsjednički kandidat Marko Milačić kazao je u video poruci da posljednjih dana sve intezivnije “slušamo Đukanovića kako navodno ubijeđeno saopštava da drugog kruga neće biti te da će on pobijediti u prvom krugu” i istakao da Đukanović “odlično zna da ga u drugom krugu čeka poraz i početak demokratskih promjena u društvu”.

On je poručio da se iza ovog pokušaja zastrašivanja biračkog tijela krije očigledan strah, “strah jer zna u kakvom bi se problemu našao ukoliko ne pobijedi u prvom krugu”.

Milačić je pozvao sve, a naročito opozicione glasače da izađu u što većem broju, “bez straha i po svojoj savjesti podrže ideju, a ne ličnost” i istakao da u okviru predsjedničkih izbora “ne postoji institut cenzusa pa samim tim ni rasipanja glasova”.

“Pozivam ih da se ne boje, da ne nasijedaju na jeftine trikove režima, da 15. aprila hrabro izađu na birališta i da glasaju”, poručio je Milačić.

Bonus video: