Mandić uspješno operisan na VMA

Mandić je juče popodne prebačen helikopterom Helikopterskog servisa Republike Srpske iz Trebinja u Beograd

23443 pregleda 545 reakcija 16 komentar(a)
Mandić, Foto: Boris Pejović
Mandić, Foto: Boris Pejović

Jedan od lidera Demokratskog fronta (DF) Andrija Mandić, sinoć je uspješno operisan na Vojno-medicinskoj akademiji (VMA) u Beogradu, potvrdio je poslanik DF-a Slaven Radunović.

On je kazao da se Mandić dobro osjeća i da se zahvaljuje na iskazanoj brizi.

"I ja želim svima da zahvalim, pa i onima koji su danas pokazali svoje neljudsko lice. Hvala im, zaista. Mnogo nam znači što su bili iskreni, pa sada jasnije možemo da utvrdimo sa kim sve imamo posla. Naravno, svima neka se na dobro vrati, i prijateljima i neprijateljima. Mi ne mrzimo. Mi volimo. Teško onome ko mrzi. Život mu ne valja pet prebijenih para", napisao je Radunović na Fejsbuku.

Mandić je, nakon što mu je pozlilo u Trebinju, juče popodne prebačen helikopterom Helikopterskog servisa Republike Srpske iz Trebinja u Beograd.

Mandić je, kako je juče prenio portal RTRS, najprije sletio na beogradski aerodrom odakle je medicinskim vozilima VMA prebačen na kliniku.

Glavna sestra Hitne medicinske pomoći u Trebinju Rajka Milinković rekla je Srni da se Mandić juče ujutro javio u Hitnu medicinsku pomoć zbog bolova i mučnine uzrokovanih kamenom u žuči.

Ona je dodala da je Mandiću ukazana ljekarska pomoć, te da je mu je predložena hospitalizacija u trebinjskoj bolnici, što je on odbio.

Crnogorska policija preksinoć nije dopustila Mandiću da uđe u Crnu Goru na graničnom prelazu Ilino brdo između Crne Gore i BiH.

Bonus video: