Šćekić pozvao na ujedinjenje opozicije

On je u svoje i u ime svih prisutnih poslao podršku predsjedniku opštine Budva, predsjedniku Skupštine, funkcionerima i svim zaposlenima

6942 pregleda 371 reakcija 15 komentar(a)
Berane, Foto: Tufik Softić
Berane, Foto: Tufik Softić

Predsjednik opštine Berane, Dragoslav Šćekić (SNP), pozvao svu opoziciju, nevladine organizacije, intelektualce i slobodne pojedince da se bez razlike ujedine, kako bi porazili DPS.

On je na skupu podrške Budvi, koji je održan večeras u Beranama, poručio da ovo nije momenat za dijeljenje i brojanje mandata.

"Ako volite Crnu Goru, ako volite svoju djecu i budućnost, ujedinite se. Ovo nije momenat da se dijelimo i da se broje mandati. Onaj ko broji mandate, taj je sa DPS-om" - poručio je Šćekić.

Dragoslav Šćekić
Dragoslav Šćekić foto: Tufik Softić

On je kazao da je taj koji broji mandate sa ovom vlašću koja je najviše izdala Crnu Goru do sada.

"Ostavimo sva sporna pitanja, i nacionalna i sva druga. Stanimo na jedan kurs. Ne mora biti ni Dado ni Janko ni Marko. Ima neko da bude ispred nas od ovoliko stotina ljudi. Bitno je da bude častan i da hoće dobro Crnoj Gori" - rekao je Šćekić.

On je dodao da je ovo presudan momenat jer više nema odlaganja. "Taj koji kaže da niko ne valja, taj tajno podržava DPS" - kazao je Šćekić.

Berane
Beranefoto: Tufik Softić

On je zatražio od prisutnih da ne dozvole da ih bilo ko dijeli ni po nacionalnoj ni po bilo kojoj osnovi. "Budimo jedinstveni. Imamo veliki momenat. Imamo tačku jedinstva, svi volimo Crnu Goru. Ne dovodimo nezavisnost u pitanje i to smo svi rekli. I svi želimo srećnu budućnost naše djece. Ali hoćemo poštenu Crnu Goru. I šta će više razloga za ujedinjenje i smjenu ove vlasti" - kazao je Šćekić.

On je u svoje i u ime svih prisutnih poslao podršku predsjedniku opštine Budva, predsjedniku Skupštine, funkcionerima i svim zaposlenima.

"Hvala vam što ste povrijeđeni i privođeni. Vi ste pokazali kako se odbraniti od ove pošasti. Istrajte, a mi ćemo biti tu i bićemo tamo ako treba. Naša misija je ono što smo i u litijama radili, a to su mir, ljubav i bratska sloga" - poručio je Šćekić.

Berane
Beranefoto: Tufik Softić

U ime DF okupljenima se obratio Radojica Živković, a u ime Demokrata Vladan Đaković.

Berane je jedina opoziciona opština na sjeveru gdje su na vlasti koalicija Zdravo Berane (SNP, DF) i Demokrate.

Bonus video: