Radnička partija: Grbović pokazao odnos DPS-a prema neistomišljenicima

"Većina građana živi na rubu egzistencije, zbog politike kojoj on pripada pa i nemaju mogućnosti da biraju privatne zdravstvene ustanove tako da jedinu zdravstvenu njegu dobijaju od ljekara iz nikšićke bolnice. Ljekari koji nesebično daju sebe, svoj posao obavljaju sa punom moralnom odgovornošću, a što posebno cijene naši stariji sugrađani", kaže se u saopštenju

3264 pregleda 44 reakcija 5 komentar(a)
Radnička partija, Foto: Ranička partija
Radnička partija, Foto: Ranička partija

Predsjednik najveće crnogorske opštine Veselin Grbović je jučerašnjim istupom na televiziji prikazao odnos Demokratske partije socijalista prema neistomišljenicima, tvrde u Radničkoj partiji.

Podsjećamo Grbović je saopštio da postoje ljekari koji ne služe na čast profesiji i Hipokratovoj zakletvi koji nijesu htjeli da pruže zdravstvenu zaštitu povrijeđenom policajcu koji je bio doveden u bolnicu.

Nedugo potom Vijestima je dostavljen snimak, na kome se jasno vidi da kako doktor Dejan Bajović govori pripadniku policije, da će svi biti pregledani, ali policajac sa kojim je razgovarao odjednom je pozvao sve svoje kolege da napuste bolnicu.

"Ovaj put su na tapeti doktori nikšićke Opšte bolnice, potpisnici podrške za pravoslavnu crkvu u Crnoj Gori, čiji je jedini grijeh što ne podržavaju sumanute ideje vladajuće strukture", kazali su iz ove partije.

Oni se pitaju otkud gradonačelniku pravo da sugeriše građanima, gdje će se i na koji način liječiti?

"Većina građana živi na rubu egzistencije, zbog politike kojoj on pripada pa i nemaju mogućnosti da biraju privatne zdravstvene ustanove tako da jedinu zdravstvenu njegu dobijaju od ljekara iz nikšićke bolnice. Ljekari koji nesebično daju sebe, svoj posao obavljaju sa punom moralnom odgovornošću, a što posebno cijene naši stariji sugrađani", kaže se u saopštenju.

Oni su poručili da će Nikšićani vrednovati ljekare po nesebičnim postupcima i hiljadama spašenih života, a neke po degradirajućoj politici.

"To u konačnom implicira da će povjerenje građana u naše ljekare rasti, a da će oni što hule na njihov časni poziv završiti na smetlištu istorije, gdje i pripadaju", kaže se u saopštenju.

Bonus video: