Uprava policije: Tražićemo podatke od bezbjednosnih službi BiH i Srbije da li je neko pratio Mandića

"Pomoćnik direktora Zoran Lazović i Sektor za borbu protiv organizovanog kriminala i korupcije kojim on rukovodi apsolutno nemaju veze sa ovim navodnim događajima"

19182 pregleda 113 reakcija 9 komentar(a)
Foto: Uprava policije
Foto: Uprava policije

Uprava policije demantovala je tvrdnje Demokratskog fronta da su angažovali bezbjednosno interesantna lica da prate Andriju Mandića na teritorijama Bosne i Hercegovine i Republike Srbije.

Iz DF-a je juče saopšteno da je policija Srbije otkrila da je bezbjednosno interesantna lica po naređenju pomoćnika Sektora za borbu protiv korupcije i organizovanog kriminala Zorana Lazovića pratile Mandića u Beogradu, kao i da je ranije Mandić takođe po nalogu Lazovića praćen u Trebinju.

"Pomoćnik direktora Zoran Lazović i Sektor za borbu protiv organizovanog kriminala i korupcije kojim on rukovodi apsolutno nemaju veze sa ovim navodnim događajima. Uprava policije će uputiti zvaničan zahtjev za podatke bezbjednosnim službama Bosne i Hercegovine i Republike Srbije u odnosu na lica koja su navodno pratila poslanika Demokratskog fronta Andriju Mandića", navodi se u reagovanju.

Bonus video: