Katnićev poslovni prostor - kućica za pse

"Prijavio sam poslovni prostor. Ja sam živim malo van grada... Ja volim pse. Psi su inače najveći prijatelji čovjeka. Imamo više pasa i ti poslovni prostori koji se pominju na toj adresi su kućice za pse", kazao je on

25893 pregleda 229 reakcija 26 komentar(a)
Milivoje Katnić, Foto: Boris Pejović
Milivoje Katnić, Foto: Boris Pejović

Poslovni prostor koji je glavni specijalni tužilac Milivoje Katnić prijavio u imovinskom kartonu kućice su za pse, kazao je on danas.

"Prijavio sam poslovni prostor. Ja sam živim malo van grada... Ja volim pse. Psi su inače najveći prijatelji čovjeka. Imamo više pasa i ti poslovni prostori koji se pominju na toj adresi su kućice za pse", kazao je on.

Objašnjavajući drugi prijavljeni poslovni prostor u rodnoj mu Bajramovici, kazao je da je njegov sin, vjerujući da može dobiti kredit za seoski turizam, renovirao objekte stare 60 godina i gradio nove.

"To su te kvadrature... Tamo je stavio, da bi mogao dobiti kredit, poslovni prostor. Mogu vam reći da ga nije dobio, ja i on ga kreditiramo. To se nalazi na 908 metara nadmorske visine. I to su ti poslovni prostori - kućišta koja je renovirao i ostalo. To nisu poslovni prostori na moru, nego tamo gdje sam saopštio, ali daće Bog", kazao je Katnić.

Novinarima je poručio da će i u buduće prijavljivati imovinu, a ako ne prijavi nešto, a oni nađu, da se usele.

"Kao u onaj stan na Vezirovom mostu", rekao je on.

Bonus video: