SNP: Jedinstvena lista - sigurna pobjeda

SNP pozvao kolege iz opozicije da prevaziđu sujete i da zajedno nastupe na parlamentarnim izborima

6286 pregleda 167 reakcija 18 komentar(a)
SNP, Foto: SNP
SNP, Foto: SNP

Beranski odbor Socijalističke narodne partije pozvao je kolege iz opozicije da prevaziđu lične i političke sujete i da zajedno nastupe na parlamentarnim izborima.

“Beranski SNP je iskazao spremnost i za samostalan nastup, uz još jednu poruku da je najbolje da čujemo glas naroda, pobijedimo lične i političke sujete i donesemo odluku o zajedničkom opozicionom djelovanju u susret parlamentarnim izborima”, saopšteno je iz te partije, čiji je potpredsjendik Dragoslav Šćekić, predsjednik te opštine.

U Beranama je prije dva dana održana sjednica opštinskog odbora SNP-a, kojom je, navodi se, prisustvovalo rukovodstvo partije na čelu sa predsjednikom Vladimirom Jokovićem, Šćekićem i Draganom Ivanovićem i sekretarom Izvršnog odbora Draganom Vukićem.

“Odbačene su izlizane floskule da SNP sa ostatkom opozicije ugrožava državu i još jednom podvučen stav naše partije da upravo mi štitimo državu, nezavisnost i postojanje Crne Gore. Takođe, jednoglasan je zaključak da naša partija svojom moralnom i odgovornom politikom ima zadatak da zaustavi ekonomski, moralni i svaki drugi sunovrat, do kojeg nas je dovela aktuelna politika DPS-a, SD-a i BS,” navodi SNP.

Opštinski odbor je, navodi se, poslao nedvosmislenu poruku da je jedinstvena lista model sigurne pobjede i prije izbora, uz poruku da zajedničko djelovanje u Beranama, Herceg Novom, Budvi i drugim gradovima šalje jasan signal.

“Kruna antidemokratske njihove politike i vrhunac podjela u crnogorskom društvu predstavlja sramno usvajanje Zakona o slobodi vjeroispovijesti, koji predstavlja i vrhunac podjela u našem društvu. SNP je pozdravio činjenicu da svakodnevno veliki broj časnih, vjerujućih porodica napušta DPS, prepoznajući njihovu politiku kao svađalačku, gubitničku i antievropsku. U tom pravcu pružamo im punu podršku da skupa gradimo neko novo društvo bez kriminala i korupcije”, navodi ta partija.

Bonus video: