Radnička partija: Za DPS najveći poraz što su se ugledni ludi ogradili od njih

Oni kažu da svakog dana svjedočimo permanentnoj nestabilnosti, koju forsira vladajuća garnitura s ciljem zastrašivanja svih onih, koji razmišljaju slobodarski i zdravorazumski.

9205 pregleda 93 reakcija 11 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Radnička partija
Ilustracija, Foto: Radnička partija

Radnička partija ocijenila je da je Crna Gora na ivici ponora.

"Kada je Crna Gora, slobodarska zemlja u srcu Evrope, postala dio trodecenijeske diktature? Zemlja sa najviše golootočkih mučenika, kojoj to nije opomena, nego tradicija kontinuiranog postupanja prema neistomišljenicima, samo danas na jedan moderniji način", kaže se u saopštenju.

Oni kažu da svakog dana svjedočimo permanentnoj nestabilnosti, koju forsira vladajuća garnitura s ciljem zastrašivanja svih onih, koji razmišljaju slobodarski i zdravorazumski.

"Da je Crna Gora na ivici ponora i najnižem niovu demokratije u novijoj istoriji govori nam obračun s ljekarima i drugim uglednim građanima. Sinoćnje hapšenje predsjednika Sindikata Vojske Crne Gore Zdravka Kasalice, a prethodno i njegove supruge dovodi nas do pitanja ko je sledeći? Da li je svima koji nijesu dio organizovane režimske hunte, presuda već napisana? Ovo je nauk građanima, bolje reći pokazna vježba onoga što će se dešavati i biti svakodnevica ako vladajuća organizacija dobije ove izbore", kaže se u saopštenju.

Kako dodaju, vječiti egoisti, oni koji su umislili da je Crna Gora njihova prćija, nikada neće razumjeti šta znači, čast, dostojanstvo i ljubav prema svojoj zemlji.

"Nema za njih većeg poraza, od potpisa najuglednijih ljudi, koji su se na taj način ogradili od njihove rušilačke politike. Malo je zatvora u Crnoj Gori da se smjesti 200000 građana, a spremnost da prežive sve njihove kazamate i nezakonitaa postupanja, poslaće ih u istoriju", kaže se u saopštenju.

"Dužnost je da poštujemo djelo svih, koji su svoju porodicu i sebe izložili javnom linču režimske propagandne mašinerije i pendrek sudnice, tu ne smijemo zaboraviti i tihe heroje koji su otkazali poslušnost režimu, ali zbog prethodno navedenog to ne iznose javno. To su heroji našeg doba, koji će doprinijeti da građani Crne Gore dočekaju slobodu poslije decenija čekanja", zaključeno je u saopštenju.

Bonus video: