OO Demokrate Berane: Smjena Raičevićeve je dokaz da svi koji ne glasaju za DPS su ugroženi

"Evidentno je da se ekspozitura autokratskog DPS režima u Beranama ponaša kao ranjena zvijer žedna osvete koju sprovodi udarima na porodice slobodomislećih ljudi"

13173 pregleda 182 reakcija 14 komentar(a)
Predsjednik OO Demokrata Berane Novica Obradović, Foto: Demokratska Crna Gora
Predsjednik OO Demokrata Berane Novica Obradović, Foto: Demokratska Crna Gora

Nema boljeg dokaza da su u Crnoj Gori ugroženi svi oni koji ne glasaju za DPS, od skandaloznog postupka osvete prema sestri doskorašnjeg odbornika DPS-a u SO Berane, gospodina Raičevića, saopštili su iz Opštinskog odbora (OO) Demokratske Crne Gore u Beranama.

Ranije danas, bivši dobornik Demokratske partije socijalista (DPS) u Beranama Radoš Raičević obratio se javnosti tvrdeći da je njegova sestra Branka Raičević Delević smijenjena sa mjesta glavne sesetre-tehničara u Opštoj bolnici u Beranama zbog toga što je on nedavno dao ostavku na članstvo u DPS i podržao Mitropoliju crnogorsko-primorsku i eparhije Srpske pravoslavne crkve (SPC) u Crnoj Gori.

"Evidentno je da se ekspozitura autokratskog DPS režima u Beranama ponaša kao ranjena zvijer žedna osvete koju sprovodi udarima na porodice slobodomislećih ljudi. Obračun sa porodicama neistomišljenika osnovna je odlika diktatura, koje ovakve i slične poteze povlače u svojim poslednjim danima vladavine. Kažnjavanje, ugnjetavanje i diskriminacija predstavlja poslednji trzaj DPS-režima, koji nastaje ne iz hrabrosti i odlučnosti, već iz golog straha za opstanak", navodi se u saopštenju OO Demokrate koje potpisuje predsjednik ovog odbora Novica Obradović.

Oni su upitili DPS nekoliko pitanja.

"Pitamo uplašene autokrate šta je sledeće? Da neće možda i na djecu u Beranama da bacaju suzavac? Da neće i ovdje da prebijaju i batinaju vezane ljude? Da neće i ovdje da namještaju organizovane kriminalne grupe za parkiranje ili da pozivaju specijalni policijski tim da istražuje replike i diskusije u Skupštini? Ili ste za Berane predvidjeli samo kažnjavanje i obračun sa članovima porodica, što je odlika poslednjih kukavica i divljaka?", upitale su Demokrate.

Poručuju DPS da su njihovi potezi uzaludni.

"Ono što je vidljivo na svakom koraku i u svakoj opštini širom Crne Gore, jeste masovno osipanje DPS-a. To je trend koji je nezaustavljiv i koji će uskoro potopiti poslednji diktatorski režim u Evropi. A što se Berana tiče, naša opoziciona tvrđava je učvrstila svoje bedeme, tako da uzalud vam najprizemniji i najprimitivniji kukavički udari koji i priliče vama, vampirima prošlosti", zaključuju u DPS-u.

Bonus video: