RP: Vlast podredila NKT partijskom interesu i političkoj kampanji

U Radničkoj partiji ocjenjuju da vlast želi da sprovede "još jednu izbornu krađu"

2027 pregleda 64 reakcija 0 komentar(a)
Foto: Ranička partija
Foto: Ranička partija

Crnogorski režim se odlučio da usred zdravstvene, političke i ekonomske krize zloupotrjebi ovlašćenja Nacionalnog koordinacionog tijela za zarazne bolesti (NKT), a aktuelna epidemiološka situacija u državi je posljedica neodgovornih odluka tog tijela, ocjenjuju u Radničkoj partiji.

"Vanredno stanje u koje ovih dana polako klizimo je posljedica neodgovornih odluka družine koja se zove NKT. Prije svega odrednica nacionalno trebalo bi da znači da u tom tjelu budu zastupljeni svi relevantni stručnjaci koje ima ova država, međutim to tjelo više podsjeća na partijski organ. U državi koja je već ranjena ušla u borbu sa globalnom stihijom vlast je odlučila da jednu tako važnu organizaciju podredi partijskom interesu i političkoj kampanji. To svjedoči neodgovoran odnos i prema zdravlju građana i prema eknomiji države. Naime, režim se odlučio da usred zdravstvene, političke i ekonomske krize zloupotrjebi ovlašćenja NKT-a", navode iz Radničke partije.

U toj partiji ocjenjuju da vlast želi da sprovede "još jednu izbornu krađu".

"Ignorišući činjenično stanje kako u zdravstvenom tako i u ekonomskom smislu, prepoznajući krizni momenat po opstanak na vlasti, režim se odlučio da se odrekne turističke sezone i raspiše izbore koji će se po svemu sudeći dogoditi na vrhuncu drugog talasa epidemije u Crnoj Gori. Dok su sve demokratske države borbu protiv ove pošasti stavile u vrh svojih prioriteta, režim u Crnoj Gori je teško vrijeme pretvorio u mutno u kojem želi da svojim usavršenim metodama sprovede još jednu izbornu krađu. Ovim putem pozivamo režim da novac koji je namijenio za kupovinu gladnih duša po Crnoj Gori kupi opremu i medicinska sredstva jer naše bolnice su iz vremena Josipa Broza, a nažalost, kako stvari stoje, biće brzo popunjene", saopšteno je iz Radničke partije.

Bonus video: