Ambasadorka Izraela otvorila počasni konzulat te zemlje u Crnoj Gori

"Razgovarano je i mogućnostima saradnje i razmjene znanja i iskustva u borbi protiv COVIDA 19, cijeneći da su prije odrzavanja ceremonije Ambasadorka Kam Fišer i počasni konzul, JZU Domovi zdravlja uručili donaciju u vidu 40 oksimetara neophodnih za svakodnevni terenski rad ove medicinske ustanove"

1860 pregleda 5 komentar(a)
Sa otvaranja počasnog konzulata
Sa otvaranja počasnog konzulata

Alona Kam Fišer, ambasadorka Izraela u Crnoj Gori danas je u prisustvu predstavnika Ministarstva inostranih poslova Fedise Dacić i Jelene Vuković, otvorila počasni konzulat Izraela U Crnoj Gori.

Tom prilikom, Ambasadorka je počasnom konzulu Milošu Komneniću, advokatu iz Podgorice, uručila pismo o imenovanju, koje je odobreno egzavakturom predsjednika Crne Gore Mila Đukanovića. Počasni Konzulat Izraela u Crnoj Gori se nalazi u Ljubljanskoj 16.

"Imenovanje počasnog konzula i otvaranje konzulata je urađeno u sklopu dugogodišnjeg prijateljstva Države Izraela i Crne Gore te namjera da se uveća prisustvo predstavnika države Izrael, cijeneći da Ambasada Izraela u Srbiji na nerezidentnoj osnovi pokriva i Crnu Goru. Na ovaj način će doći i do intenziviranja odnosa na kulturnim, turističkim, poslovnim i svim drugim planovima te saradnje sa veoma aktivnom Jevrejskom Zajednicom. Pored navedenog razgovarano je i mogućnostima saradnje i razmjene znanja i iskustva u borbi protiv COVIDA 19, cijeneći da su prije odrzavanja ceremonije Ambasadorka Kam Fišer i počasni konzul, JZU Domovi zdravlja uručili donaciju u vidu 40 oksimetara neophodnih za svakodnevni terenski rad ove medicinske ustanove"

Bonus video: