"Bulatović koristi "Pasat" star 14 godina, "Daster" se koristi jer se "Lada Niva" raspala na putu"

"Ne čudi nas dizanje prašine oko "Dastera" jer je to u funkciji sticanja jeftinih političkih poena i prikrivanja raskošnih voznih parkova u opštinama, u kojima Demokrate učestvuju u vršenju vlasti. Bilo bi dobro da i o tome nešto kažu", ističe se u saopštenju Bulatovićevog kabineta.

20998 pregleda 20 reakcija 20 komentar(a)
Lada Niva, Foto: Opština Kolašin
Lada Niva, Foto: Opština Kolašin

Sve istine i "velika otkrića" Demokrata su istog kvaliteta, predsjednik opštine Kolašin, Milosav Bulatović, koristi vozilo marke "Pasat", staro 14 godina, koje je nabavljeno mnogo prije njegovog dolaska u lokalnu upravu, saopšteno je danas iz Kabineta predsjednika opštine Kolašin, Milosava Bulatovića.

"To građani Kolašina znaju i svakodnevno su u prilici da vide. Toliko o luksuzu predsjednika opštine", rekli su iz Bulatovićevog kabineta reagujući na saopštenje Opštinskog odbora (OO) Demokratske Crne Gore Kolašin.

"Terensko vozilo marke "daster", kojeg koriste brojne službe u okviru lokalne uprave, nabavljeno je kako bi se obezbijedilo funkcionisanje organa i službi u situaciji kada se terensko vozilo "lada niva" registarskog broja KL CG 027, bukvalno raspalo na putu čiju vam fotografiju šaljemo. Riječ je o vozilu starom 14 godina. Ne čudi nas dizanje prašine oko "dastera" jer je to u funkciji sticanja jeftinih političkih poena i prikrivanja raskošnih voznih parkova u opštinama, u kojima Demokrate učestvuju u vršenju vlasti. Bilo bi dobro da i o tome nešto kažu", ističe se u saopštenju Bulatovićevog kabineta.

U saopštenju se dodaje da je nepotrebna briga Demokrata da će ugroziti servisiranje potreba građana.

"Lokalna uprava je među prvima u Crnoj Gori donijela odluku o smanjenju zarada funkcionerima i visoko-rukovodnom kadru i ta sredstva usmjerava za pomoć najugroženijima. Donijeli smo i realizujemo set ekonomskih mjera kojima se smanjuju negativne ekonomske posljedice koronavirus krize. Nastavljamo sa podrškom školama i učenicima pa će i ove godine svi prvaci dobiti besplatne komplete udžbenika. Povećavamo podršku i pomoć prema ranjivim grupama i socijali. Realizujemo projekte uređenja gradske infrastrukture, trenutno je u toku asfaltiranje, gdje su nakon 20 godina asfaltirane ulice u naselju na Lugu. U rekonstrukciju seoskih puteva uloženo je skoro 100.000 eura. Ulaganja u poljoprivredu su povećana na 80.000 eura, a značajno je povećana i podrška za sport I kulturu. Žensko preduzetnštvo je podržano sa 10.000 eura",piše u saopštenju Bulatovićevog kabineta.

Poručuju i da bi Demokrate trebale da podsjete šta su to uradili u prethodom periodu za građane Kolašina.

"Nažalost ne mogu se ni oni prisjetiti da su za vrijeme njihovog vršenja vlasti uradili nešto korisno za građane Kolašina", zaključuje se u saopštenju Bulatovićevog kabineta.

Bonus video: