Nevenka Ćirović pristupila Demokratama

"Demokrate nastavljaju da okupljaju iskrene i istinske borce za promjene i uspostavljanje pravednog, jednakog i slobodnog društva", saopšteno je iz te partije

20919 pregleda 299 reakcija 105 komentar(a)
Bečić i Ćirovićeva, Foto: Demokrate
Bečić i Ćirovićeva, Foto: Demokrate

Novinarka Nevenka Ćirović pristupila je Demokratskoj Crnoj Gori, a iz te partije poručuju da nastavljaju da okupljaju iskrene i istinske borce za promjene i uspostavljanje pravednog, jednakog i slobodnog društva.

"Demokratskoj Crnoj Gori danas je pristupila Nevenka Ćirović, ugledna novinarka koja se zbog svoje slobodne riječi, hrabrosti, posvećenosti i nepokolebljivosti u borbi za slobodnu Crnu Goru svih njenih građana, našla na meti režima. Demokrate nastavljaju da okupljaju iskrene i istinske borce za promjene i uspostavljanje pravednog, jednakog i slobodnog društva. Kao osnovni motiv pristupanja Demokratama, Nevenka Ćirović navodi politiku pomirenja, jednakosti i solidarnosti, kao i promovisanje politike socijalnog, međureligijskog, međunacionalnog… mira… što ona inače baštini u svom javnom djelovanju. Ona je izrazila posebno zadovoljstvo što će zajedno sa velikom porodicom biti u prilici da da puni doprinos u smjeni poslednjeg autokratskog režima u Evropi", saopšteno je iz Demokrata.

Predsjednik Demokrata, Aleksa Bečić, izrazio je zadovoljstvo činjenicom da je partija od danas "snažno ojačana sa još jednim dokazanim borcem za slobodu, ljudska prava i jednakost" i istakao da je Nevenka Ćirović svojim postupcima i javnim djelovanjem pokazala kako se bori za pravdu, dostojanstvo i slobodnu riječ, čuvajući profesiju.

Bonus video: