Rađenović: Vladu novi drugari podmeću, ovog puta mister 30 odsto sa Vračara

“Ako se kad sve to prikupiš dokažu tvoje tvrdnje Vlado, ja sam spreman da se povučem iz javnog života i da ti pružim ruku kao principijelnom legalisti. Ali Vlado, ukoliko to ne dokažeš, očekujem da se javno izviniš građanima, ne meni, za saradnju sa kriminalnom organizacijom i omogućavanje da se pod izgovorom da branite demokratske principe sada služite najgorim protivzakonitostima", kazao je Rađenović

2407 pregleda 7 komentar(a)
Blažo Rađenović, Foto: Platforma Crno na bijelo
Blažo Rađenović, Foto: Platforma Crno na bijelo

Nosilac liste Građanskig pokreta URA Blažo Rađenović odgovorio je lideru Crnogorske Vladimiru Bulatoviću.

“Uslijed nedostatka argumenata da brani OKG hobotnicu, Vladu opet novi drugari podmeću. Ovoga puta poruka je stigla sa Vračara od “mistera 30%” kako ga Budvani pamte. Evo da olakšamo Vladu da časno izađe iz ove kriminale hobotnice koja ga je zarobila, prijeteći da će ostati bez plate, imovine i ko zna čega još ako ne bude slušao. Pošto je naš jezik jezik činjenica - Crno na bijelo, zamoli Vlado te koji su ti poslali poruku sa Vračara da ti dostave dokument koji svjedoči da sam učestvovao u poslovima izgradnje bioskopa i u pregovorima u vezi sa investiranjem u ovaj posao. Takođe, neka ti dokažu da su uplatili i jedan cent poreza i doprinosa za moje angažovanje, kao i spisak ugovarača koji su javnim oglasom zaposleni u Opštini Budva neposredno pred izbore 2016. godine, iako je bio na snazi Ugovor o reprogramu poreskog duga Opštine Budva, prema kojem je bilo zabranjeno zapošljavanje”, naveo je Rađenović u reagovanju i dodao:

“Ako se kad sve to prikupiš dokažu tvoje tvrdnje Vlado, ja sam spreman da se povučem iz javnog života i da ti pružim ruku kao principijelnom legalisti. Ali Vlado, ukoliko to ne dokažeš, očekujem da se javno izviniš građanima, ne meni, za saradnju sa kriminalnom organizacijom i omogućavanje da se pod izgovorom da branite demokratske principe (17 je veće od 16) sada služite najgorim protivzakonitostima, subotom održavate sjednice čiji su materijali nedostupni građanima, činite da se zaposleni i građani nedostojanstveno osjećaju prilikom ulaska u zgradu opštine zbog vojske obezbjeđenja koju ste unajmili”, naglasio je Rađenović.

On dodaje da posebno “čudi Vlado što ti je kao samoprozvanom legalisti sasvim prihvatljivo da država blokira jedinicu lokalne samouprave zbog neefikasnosti Specijalnog tužilaštva i naplate državnih garancija, koje to u stvari nisu, za posao u okviru kojeg postoje priznanja da je bio koruptivan? “

“A sada ćeš podržati i rapidno zaduživanje opštine na račun tog koruptivnog posla, kao da se radi o pitanju opstanka Crne Gore? Je l to Vlado znači biti patriota, podržati vlast koja kriminalom i korupcijom radi isključivo u interesu samoodržanja, dok se privreda guši, narod gladuje, a mladi se iseljavaju? Za razliku od tebe Vlado, ja takav patriota nisam, već sam građanin koji poštuje izbornu volju građana i zakone ove države i koji nije na prodaju”, zaključio je Rađenović.

Bonus video: